Kaynarca: "Kırsal Mahalle, Devrim Niteliğinde Bir Düzenleme Olacak"

AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, TBMM’de İstanbul’un Şile, Silivri ve Çatalca ilçelerini de kapsayan “kırsal mahalle” düzenlemesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. “Bu kanunu biz çıkardık, AK Parti çıkardı, çiftçimiz ve köylümüz için şartları en iyi kılmak adına” diyen Kaynarca, “İmar Komisyon raporları, İlçe ve Büyükşehir onaylarından sonra hayata geçtiğinde devrim niteliğinde bir düzenleme olacak” şeklinde konuştu.

Kaynarca: "Kırsal Mahalle, Devrim Niteliğinde Bir Düzenleme Olacak"
Editör: Yaz Dostum
16 Ekim 2021 - 22:49
AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, TBMM’de İstanbul’un Şile, Silivri ve Çatalca ilçelerini de kapsayan “kırsal mahalle” düzenlemesi ile ilgili söz alarak süreçle ilgili bilgilendirme yaptı.

Hazırlıkları yapılan İmar Komisyon çalışmalarının ardından, önce İlçe Belediye Meclisi ardından İBB Meclisinden çıkacak kararla, bu düzenlemenin getirdiği haklardan yararlanılmaya başlanacağını ifade eden Vekil Tülay Kaynarca; su indirimi, vergi, harç muafiyetleri gibi birçok kazanımın hayata geçeceğinin altını çizdi.

“BU KANUNU ÇİFTÇİLERİMİZİN VE KÖYLÜMÜZÜN ŞARTLARINI EN İYİ KILMAK ADINA BİZ ÇIKARDIK”

Kaynarca, konuyla ilgili açıklamasında, “İstanbul'umuzun güzide ilçeleri Şile, Silivri ve Çatalca’yı kapsayan 'kırsal mahalle' düzenlemesi ile ilgili bir yanlış bilgiyi düzeltmek istiyorum. Bu kanunu biz çıkardık, AK Parti çıkardı, çiftçimiz ve köylümüz için şartları en iyi kılmak adına. İmar Komisyon raporları İlçe ve Büyükşehir onaylarından sonra hayata geçtiğinde devrim niteliğinde bir düzenleme olacak" dedi.

Haber: Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum