Bakan Kurum, Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Öğrencilerini Ödüllendirdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, 01-07 Haziran 2022 Türkiye Çevre Haftası kapsamında Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'İklim Değişikliği ve 0 noktası' panelinde Milli Eğitim Bakanlığı ve WWF-Türkiye ortaklığında yürütülen Doğa Öncüleri Proje Yarışmasında Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokuluna Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ödül verildi.

Bakan Kurum, Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Öğrencilerini Ödüllendirdi
Editör: Yaz Dostum
03 Haziran 2022 - 12:42
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, 01-07 Haziran 2022 Türkiye Çevre Haftası kapsamında Ankara Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 'İklim Değişikliği ve 0 noktası' paneli düzenlendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum katılımıyla düzenlenen panelde Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu Müdür Yardımcısı Mustafa Elibol ve 7’inci sınıf öğrencileri Tuğba Karadeniz ile Sudenaz Sıratcı da yer aldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından Bakan Kurum tarafından Milli Eğitim Bakanlığı ve WWF-Türkiye ortaklığında yürütülen Doğa Öncüleri Proje Yarışmasında dereceler birincilik ödülü kazanan Tuğba Karadeniz ile Sudenaz Sıratcı’ya ödül takdim edildi.

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Okul İdaresi, öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum