Erdim: "Az kaldı iktidarımızda umutlarımız gerçeğe dönecek"

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, Yeni Mahalle’deki kadınlarla bir araya gelerek sorun ve beklentilerini dinledi. Hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısının en önemli gündem başlığı olarak ön plana çıktığı görüşmelerde Erdim, kadınlara iktidara geldiklerinde partisinin hayata geçirme sözü verdiği icraatlardan biri olacak olan Aile Destekleri Sigortası'nı anlattı.

Erdim: "Az kaldı iktidarımızda umutlarımız gerçeğe dönecek"
Editör: Yaz Dostum
03 Haziran 2022 - 12:56
CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği “Dayanışma Sohbetleri” kapsamında Yeni Mahalledeki kadınlarla bir araya geldi.

Yapılan sohbetlerde kendisine yöneltilen sorun ve beklentileri dinleyen Erdim, iktidara geldiklerinde partisinin hayata geçirme sözü verdiği icraatlardan biri olacak olan Aile Destekleri Sigortası hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Hayat pahalılığı ve geçim sıkıntısının en önemli gündem başlığı olarak ön plana çıktığı görüşmeler ile alakalı Erdim, konuyla ilgili açıklamalarında “Mutfaklar yangın yeri, krediyle kredi kapatıyoruz diyen sevgili kadınlar; Az kaldı iktidarımızda umutlarımız gerçeğe dönecek” ifadelerinde bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum