Marmara Site Yönetimi ailesine Zirve Diamond da dahil oldu

Nitelikli gayrimenkul projelerinden biri olan Zirve Diamond; yönetim hizmetleri konusunda Silivri’de site, apartman, rezidans, büyük iş yerleri vb. çeşitli tesislere ilgili yönetmelikler ve kanunlara göre kurumsal yönetim anlayışıyla verimli ve ekonomik yönetilmesini sağlayan danışmanlık hizmetini doğrudan veren Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri firmasını tercih etti.

Marmara Site Yönetimi ailesine Zirve Diamond da dahil oldu
Editör: Yaz Dostum
03 Haziran 2022 - 16:38 - Güncelleme: 03 Haziran 2022 - 16:45
Sloganı “Prestijli Projeler Profesyonellerce Yönetilir” olan Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri, hizmet skalasını genişletmeye ve bu alanda büyümeye devam ediyor. Silivri’nin tanınmış iş insanlarından Orhan Dikici tarafından yönetilen firma bu çerçevede bünyesine son olarak Zirve Diamond’u kattı.

MARMARA SİTE YÖNETİMİ HAKKINDA

Yıllar içinde edindiği deneyim, sahip olduğu uzman kadro, araç ve ekipman donanımı ve yürüttüğü projeler ile sektörde kalıcı bir yer edinen Marmara Yönetim ve Organizasyon Hizmetleri; genel yönetim, temizlik, teknik servis, özel güvenlik, bahçe bakımı, personel destek, danışmanlık, tamir ve onarım, idari, mali ve hukuki hizmetler gibi temel başlıklar altında topluca yaşanan mekanlarda ihtiyaç duyulabilecek tüm hizmetleri profesyonel biçimde sunuyor.

Bütçe planını hazırlama, aidat bedelleri belirleme, takip ve tahsil etme, site personelinin tüm yasal işlemlerinin yapılması ile ücretlerinin ödenmesi, ortak alan genel gider ödemelerinin zamanında yapılması, gelir ve giderlerin muhasebeleştirilmesi noktasında da çözüm ortağı oluyor.

Ayrıca yardımcı hizmetli personel, özel şoför, özel koruma, konut ve iş yerlerinize özel güvenlik, faturaların ve tüm ödemelerin takibi, tüm organizasyonların planlanması ve organize edilmesinden kuaför randevularının alınması, çocukların okula götürülüp okuldan alınmasına kadar tabiri caizse verimliliğimizi öldüren ve zamanımızı çalan işlerde de çözümün kurumsal adresi oluyor.

Haber : Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum