Balcıoğlu, gönülleri fehtediyor!

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, seçim varmışcasına halkla iç içe. İlçe merkezine uzak olan mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelen Balcıoğlu, kendileriyle uzunca sohbetlerde bulunarak dertlerine ortak oluyor. 

Balcıoğlu, gönülleri fehtediyor!
Editör: Yaz Dostum
13 Ağustos 2020 - 22:45 - Güncelleme: 13 Ağustos 2020 - 23:02

Vatandaşların dertlerini dinlemek, sorun ve beklentilerine çözüm bulmak, talep ve önerini alarak istenilen yere doğru hizmeti ulaştırmak adına harekete geçen CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, seçim varmışcasına çalışıyor.

Son zamanlarda yoğun bir hafta geçiren Balcıoğlu; kimi zaman ailelerin mutlu günlerine ortak olurken, kimi zamanda mahalle kahvehanelerinde vatandaşlarla buluşup samimi sohbetlerde bulunuyor.

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen'in başlatmış olduğu mahalle ziyaretleri programlarına da dahil olan Balcıoğlu, adeta vatandaşların kalplerine dokunuyor. Partidaşlarıyla birlikte yapmış olduğu ziyaretlerde topraktan geçimini sağlayan çiftçilerle ve çevre esnaflarıyla da görüşen Balcıoğlu, her birine hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Balcıoğlu, 1 hafta içerisinde neler yaptı?

Gazitepe, Kavaklı, Akören, Fenerköy ve Ortaköy Mahallelerini partidaşlarıyla birlikte ziyaretlerde bulunarak köy kahvehanelerinde vatandaşlarla buluştu. 

Nişan merasimlerinde de yer alan Balcıoğlu, İrem İpek ve Ahmet Doğan, Burcu Baydemir ve Metin Baysal, Nalan Eker ve Oğuz Nalçakan çiftlerinin bizzat yüzüklerini kendisi takarak iyi dilek ve temennilerde bulundu.

Balcıoğlu, İBB'nin şehir merkezindeki Alo153 noktasına da ziyaret gerçekleştirerek vatandaşların dilek, talep ve şikayetlerini dinleyerek nokta da çalışan kişilere işlerinde kolaylıklar diledi.

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum