Yazıcı; "Odak Okulları daha da güçlenecek!"

Odak Okulları Silivri Kampüsü; 3 yılı geride bırakırken 2020-2021 eğitim-öğretim yılının başlangıcını yaptı. Mega Country’de gerçekleştirilen öğretmen oryantasyon açılış programında konuşan Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, “Odak Okulları Silivri’de her zaman, her daim olacaktır. Bundan sonra daha da güçlenecek göreceksiniz. Şimdi açıklamak uygun değil ama birkaç ay sonra yeni projelerimizi Silivri ile paylaşacağız” dedi.

Yazıcı; "Odak Okulları daha da güçlenecek!"
Editör: Yaz Dostum
13 Ağustos 2020 - 22:36 - Güncelleme: 13 Ağustos 2020 - 22:49

2017-2018 öğretim yılı itibariyle eğitimin ODAK Noktası olma hedefiyle yola çıkan Odak Okulları Silivri Kampüsü, 12 Ağustos Çarşamba günü Mega Country Kır Bahçesi’nde öğretmen oryantasyon açılış programını gerçekleştirdi. Programda Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, Odak Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç başta olmak üzere idareciler ve öğretmenler tam kadro hazır bulundu. 

“PANDEMİ SÜRECİNİN KAYIPLARI OLDUĞU GİBİ GETİRİLERİ DE OLDU”

Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, açılış konuşmasında şunları söyledi: “7-8 ay belki eğitimden ayrı kaldık. Sizler de birbirinizden ayrı kaldınız. Öğrencilerimizden ayrı kaldık. Bu sürecin ekonomik, sosyal kayıpları oldu. Kayıpları olduğu kadar getirileri de oldu bence. Önemli deneyimler kazandık. Belki hayata bakış açımız değişti. Arkadaşımıza, çoluğumuza çocuğumuza, annemize babamıza da bakış açımız değişti bu süreçte. Eminim edindiğimiz bu deneyimler sayesinde geleceğe artık daha farklı bakıyoruz. Belki biraz duygusal bakıyoruz. Belki biraz endişeyle de bakıyor olabiliriz ama geleceğe dair hiçbirinizin endişesi olmasın.

“ODAK OKULLARI OLARAK HER ZAMAN BİR VE BERABER OLACAĞIZ”

Odak Okulları ve biz yöneticiler olarak her zaman bir ve beraber olacağız. Yeter ki işimizi iyi yapmaya çalışalım. Beyaz bir güvercin tedirginliği ile bize gelen öğrencilerimizi yıllar sonra mezun ederken o özgüvenlerini hissettiğinizde nasıl yüreklerinizin kabardığını, nasıl mutlu olduğunuzu biliyorum.

 “ÇOK DEĞERLİ İŞLER YAPTIĞINIZI BİLİN”

Ben sadece bu sürecin şahidiyim. İşin öznesi sizlersiniz ve bu süreçte sizleri asiste eden çalışanlarımız. Çok değerli işler yaptığınızı bilin. Biz çok değerli işler yaptığınızın farkındayız.

“YENİ PROJELERİMİZİ YAKINDA PAYLAŞACAĞIZ"

Odak Okulları Silivri’de her zaman, her daim olacaktır. Bundan sonra daha da güçlenecek göreceksiniz. Şimdi açıklamak uygun değil ama birkaç ay sonra yeni projelerimizi Silivri ile paylaşacağız. Lafı çok uzatmadan hepinize çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki ODAK’sınız. Hepinizi seviyorum.
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum