Mete Sürücü Kursu'ndan Ehliyet Hayali Kuranlara Müjde!

Modern sınıfları, köklü tecrübesi ve başarı odaklı eğitim anlayışı ile bugüne kadar yüzlerce kursiyerin sürücü belgesi almasını sağlayan Mete Sürücü Kursu; 22-23-29 Ağustos tarihlerinde direksiyon sınavı gerçekleştirecek olup, ehliyet hayali kuranlar için tüm kredi kartlarına 12 ay taksit imkanı sunmaya devam ediyor.

Mete Sürücü Kursu'ndan Ehliyet Hayali Kuranlara Müjde!
Editör: Yaz Dostum
13 Ağustos 2020 - 21:59 - Güncelleme: 13 Ağustos 2020 - 22:10
 
2017 yılında Erdal Kaynar tarafından Silivri’de açılan Özel Mete Sürücü Kursu; bölgenin önde gelen sürücü kursları arasında yer almakta ve sektöründe kalitenin adresi olma vizyonuyla çalışmalarını devam ettirmekte. Eğitime dönük yatırımları ile büyümesini sürdüren Mete Sürücü Kursu’nun bir şubesi de Tekirdağ/Kapaklı’da olup, ulaştığı başarının arkasında koşulsuz müşteri mutluluğunu merkez alan yönetim yaklaşımından taviz vermemekte…

KAYNAR: TÜM EHLİYET SINIFLARI MEVCUT

Bölgemiz iş insanı Erdal Kaynar, sahibi olduğu Özel Mete Sürücü Kursu’nun hakkında şu bilgilendirmede bulundu: “Milli Eğitim Bakanlığı´nın denetim ve gözetimi altında hizmet vermekteyiz. Kursumuzda otomobil, kamyon, motosiklet, tır ve diğer birçok araç için sürücü belgesi hizmeti verilmekte. 30 kişilik sınıflarda profesyonel bir kadro tarafından verilen eğitim, tamamıyla “bilinçli sürücüler” yetiştirmek amacına hizmet etmekte ve bu amaç ışığında hiçbir fedakarlıktan kaçınılmamakta.

“MODERN EĞİTİM VEREN VE BU KONUDA TAM DONANIMLI BİR KURULUŞUZ”

Kursumuzda belirlenen program dahilinde teorik eğitimler (trafik, motor, ilkyardım) tamamlandıktan sonra adaylar, trafiğe çıkış öncesinde temel sürüş eğitimi için sanal kentte gerçekçi bir trafik akışı içeren, tehlikeden uzak bir ortamda eğitim fırsatı sağlayan simülatör eğitimine alınıyor. Temel eğitimini alan adaylar, dezenfekte edilmiş eğitim araçlarımızda akan trafik eğitimlerine başlatılıyor. Dersler, kursiyerlerin uygun olduğu gün ve saatlere göre ayarlanıyor.  

“SÜRÜCÜ ADAYLARIMIZ, BAY-BAYAN DİREKSİYON USTA ÖĞRETİCİ SEÇİMİ YAPABİLME FIRSATINA SAHİP”

Direksiyon eğitimleri sırasında bay ve bayan usta öğretici seçenekleri sunuyoruz bu da sürücü adaylarımızın rahat bir ortamda istediği şekilde eğitim almasına olanak sağlıyor.”

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Bütün kredi kartlarına 12 aya kadar taksit imkanı uygun ödeme koşullarıyla cebinizi yormadan ehliyet sahibi olmak için acele edin, size en yakın şubeden kaydınızı yaptırın..!

SİLİVRİ ŞUBESİ
Adres; Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Başkomutan Caddesi, Helvacı Sokak, No 4/C Silivri - İstanbul
Tel; 0212 727 00 84

KAPAKLI ŞUBESİ
Adres; İnönü Mahallesi, Pınar Bulvarı Kat:3 No: 51 Kapaklı – Tekirdağ
Tel; 0282 717 38 38
Mail: [email protected]
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ









 
 
 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum