Balcıoğlu: "Müjdat Gürsu Stadı'nı Kaderine Terk Etmiştiniz, 10 Yıldır Neredeydiniz?"

İBB'nin yenileme çalışmaları gerçekleştirip düzenlenen bir törenle halkın kullanımına sunduğu Müjdat Gürsu Stadı ile ilgili ilçenin çeşitli noktalarındaki billboardlara “açıldı” afişleri asması üzerine duruma tepki gösteren vatandaşlar tarafından cevaben o afişlerin altına “kapalı mıydı ki?” yazılı pankartlar asılması ve bu duruma AK Parti kanadının da destek vermesi üzerine CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu yaptığı açıklamada, “Stat kullanılamaz bir haldeydi. Biz baştan aşağı yeniledik. Bu tesise yaklaşık 10 yıldır dokunulmuyor. Bugüne kadar neden yapılmadı?” diye sordu. "Tesisin sahibi Silivri halkıdır" diyen Balcıoğlu, “Şimdi tam anlamıyla spor tesisi oldu. İnsanlarımız artık Müjdat Gürsu tesislerinden en iyi şekilde yararlanıp mutlu ayrılacaklardır. Her yeri pırıl pırıl, modern. Bu bir bakış açısıdır, bir medeniyet meselesidir...” ifadelerini kaydetti.

Balcıoğlu: "Müjdat Gürsu Stadı'nı Kaderine Terk Etmiştiniz, 10 Yıldır Neredeydiniz?"
Editör: Yaz Dostum
09 Haziran 2021 - 12:17 - Güncelleme: 09 Haziran 2021 - 13:06

Merhum futbolcu Müjdat Gürsu’nun adının verildiği Silivri’deki stat ve spor kompleksi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25 Milyon TL olarak açıkladığı bir yatırım bedeli ile 1 yılda tamamladığı yenileme çalışmasının ardından Başkan Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı bir törenle tesis halkın kullanımına sunulmuştu, yakın zamanda gerçekleşen organizasyonun akabinde ilçenin çeşitli noktalarındaki billboardlara “açıldı” afişleri yerleştirildi.

Duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar tarafından o afişlerin altına cevaben “kapalı mıydı ki” yazılı pankartlar asıldı. Yaşanan bu gelişmeye AK Partili kanadının da destek vermesi üzerine CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu’ndan cevap gecikmedi.


Balcıoğlu, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Müjdat Gürsu tartışmaları devam ediyor...

Biz yaptıklarımızı vatandaşımıza anlatıyoruz... Siz de diyorsunuz ki biz yaptık. Sonuçta stat İBB'nin bunu reddetmiyoruz. Dağınık haldeydi, kullanılamaz haldeydi, spor yapılamaz durumdaydı .Biz stadımızı baştan aşağı yeniledik, düzenledik.

Bu tesise yaklaşık 10 yıldır dokunulmuyor. Peki bunlar bugüne kadar neden yapılmadı? Şimdi tam anlamıyla spor tesisi oldu. İnsanlarımız artık Müjdat Gürsu tesislerinden en iyi şekilde yararlanıp mutlu ayrılacaklardır. Her yeri pırıl pırıl, modern. Bu bir bakış açısıdır, BİR MEDENİYET meselesidir…

Sonuçta bu yapılanların hepsi halkın kaynakları kullanılarak yapılmaktadır. Tesisin sahibi Silivri halkıdır.

Vatandaşımız kimin kime ait olduğunu bilerek tercih yapıyor...”


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme çalışmalarını tamamladığı Silivri Müjdat Gürsü Stadı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın da katıldığı törenle açılmıştı. İşte o görüntüler...










 

YORUMLAR

  • 0 Yorum