Açıldı afişlerine pankartlı cevap! Kapalı mıydı ki?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme çalışmaları gerçekleştirip düzenlenen bir törenle halkın kullanımına sunduğu Müjdat Gürsu Stadı ile ilgili ilçenin çeşitli noktalarındaki billboardlara “açıldı” afişleri asması üzerine duruma tepki gösteren vatandaşlar tarafından cevaben o afişlerin altına “kapalı mıydı ki?” yazılı pankartlar asıldı.

Açıldı afişlerine pankartlı cevap! Kapalı mıydı ki?
Editör: Yaz Dostum
09 Haziran 2021 - 11:47 - Güncelleme: 09 Haziran 2021 - 11:54

Merhum futbolcu Müjdat Gürsu’nun adının verildiği Silivri’deki stat ve spor kompleksi için İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 25 Milyon TL olarak açıkladığı bir yatırım bedeli ile 1 yılda tamamladığı yenileme çalışmasının ardından Başkan Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı bir törenle tesis halkın kullanımına sunulmuştu, yakın zamanda gerçekleşen organizasyonun akabinde ilçenin çeşitli noktalarındaki billboardlara “açıldı” afişleri yerleştirildi. Duruma tepki gösteren bazı vatandaşlar tarafından o afişlerin altına cevaben “kapalı mıydı ki” yazılı pankartlar asıldı.

Durum ilçede gündem olurken AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu da konuyu sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Söz konusu paylaşımında Bozoğlu, "Yorumsuz. Vatandaş sormuş söyleyecek çok fazla şey var da bazen bir fotoğraf yeter" ifadelerinde bulundu.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yenileme çalışmalarını tamamladığı Silivri Müjdat Gürsü Stadı, Başkan Ekrem İmamoğlu’nun ve Başkan Volkan Yılmaz'ın da katıldığı törenle açılmıştı. İşte o görüntüler...





 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Hüseyin DERTOP-DSP Silivri İlçe Başkanı
    2 yıl önce
    Evet, kapalıydı. Yapılmış gibi görünen bir tesis vardı ama çok eksikleri vardı, kendi ilgilendiğim spor Atletizm için girişimde bulunmuş ve KOŞU için gerekli olan TARTAN PİST in yalnız betonunun atıldığını, TARTAN PİSTİNİN olmadığını tespit ettim ve İBB Spor A.Ş. den talepte bulunmuştum. Onlarda bana, tesisin yenileneceğini ve o zaman TARTAN PİSTİN yapılacağının geri dönüşünü yapmışlar ve 21 Ekim 2019 da YAZ DOSTUM Yazı Grubu tarafından olay haberleştirilmiştir. Şimdi kalkıp, KAPALIMIY DI? demenin anlamı yok, kimse şov yapmaya kalkmasın, EVET Atletizm Pisti Olarak yani Atletizme KAPALIYDI. Var mı? Aksini söyleyen. Herkes Siyasetini düzgün yapacak. Ben bunu yazarken ne CHP yi destek için yazıyorum, ne İmamoğlu"nu desteklemek için yazıyorum. CHP Belediye Meclis Üyeleri ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin de Silivri ye Büyükşehir in hizmetlerinden daha fazla yararlanması için az çalıştıklarını ve takibi iyi yapamadıklarını da düşünmekteyim. Günler gelip geçiyor, hadi kalıcı hizmetleri görelim. Hadi bekliyoruz. Doğruları her yerde ve her zaman söyledim ve yazdım. Bu da onlardan birisi. 1994 den beri İstanbul AKP nin yönetiminde idi, Silivri SPOR ve KÜLTÜR MERKEZİ olarak ne elde ettiğinin sorgulanması lazım değil mi? Saygılarımla kamuoyuna arz ederim. HÜSEYİN DERTOP-DSP Silivri İlçe Başkanı-DSP Parti Meclisi Üyesi