Balcıoğlu'ndan Yılmaz'a; "Aba Altından Sopa Göstereceğine Adliye'ye Gidebilir!"

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu’ndan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a sert çıkış. “Toplumda “muhalefet susuyor, acaba geçmiş dönemle ilgili bir çekinceleri mi var?” algısı yaratılmaya çalışılıyor” diyen Balcıoğlu, “Belge, bilgi varsa geçmiş dönemi sopa gibi kullanmak yerine 20 metre ileride Adliye var oraya gidebilir” şeklinde konuştu.

Balcıoğlu'ndan Yılmaz'a; "Aba Altından Sopa Göstereceğine Adliye'ye Gidebilir!"
Editör: Yaz Dostum
03 Temmuz 2020 - 23:10 - Güncelleme: 04 Temmuz 2020 - 01:21
 
CHP Silivri İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında konuşan İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu; muhalefetin “geçmiş dönem” üzerinden sindirilmeye çalışıldığını ileri sürdü.

“BİZE -TAVŞANA KAÇ, TAZIYA TUT- YAPTILAR”

Bora Balcıoğlu, şunları söyledi: “Toplumda “muhalefet susuyor, acaba geçmiş dönemle ilgili bir çekinceleri mi var?” algısı yaratılmaya çalışılıyor. Aslında tam tersi. Bakın her dediğini yapan bir İçişleri Bakanı var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yanında, 15 ay boyunca sonsuz bir şekilde destek. 39 ilçeye bakış açısı aynı şekilde. Biz 10 yıl boyunca birçok proje hazırladık. Ne yapıyorlardı? Tavşana kaç, tazıya tut… Bizde umutla gidiyor geliyorduk.
 
“BELGESİ, BİLGİSİ OLAN VARSA ADLİYE 20 METRE İLERİDE”

Fakat bu dönem Büyükşehir farklı bir anlayış ortaya koydu, hizmet yarıştırıyor. Dediğim gibi hükümet yanında, Büyükşehir yanında, ilçe belediyesi kendilerinde, Cumhur İttifakı orada. Belge, bilgi varsa geçmiş dönemi sopa gibi kullanmak yerine 20 metre ileride Adliye var oraya gidebilir."

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum