Esnaflar Odak Okulları'ndan %20 İndirim Alacak

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Silivri Özel Odak Okulları arasında iş birliği protokolü imzalandı. Yapılan anlaşma ile esnaf odasına bağlı olan işletmecilerin Odak Okulları'nın eğitim hizmetlerinden %20 İndirim imkanından faydalanabileceği belirtildi.

Esnaflar Odak Okulları'ndan %20 İndirim Alacak
Editör: Yaz Dostum
03 Temmuz 2020 - 22:43

Silivri Özel Odak Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Yazıcı, Genel Müdür Gülgün Narinç, Kurumsal İletişim Müdürü Ayça Erkmen ile birlikte Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'i makamında ziyaret etti.

Eğitim üzerine birçok konunun değerlendirmeye alındığı ziyarette Odak Okulları eğitimcileri, pandemi sürecindeki çalışmalarından söz ederek tedbir amaçlı kurum içerisinde almış oldukları önlemlerden bahsetti.

Yapılan sohbetler sonunda yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrenci kayıtlarına start veren Odak Okulları ile Esnaf Odası arasında iş birliği protokolü imzalandı. Yazıcı ve Koçer'in imzaladığı anlaşma ile Esnaf Odası'na bağlı olan işletmeciler kurumun eğitim hizmetlerinden %20 indirim ile faydalanabilecekler.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum