Yıldız; "Büyükşehir'in Hizmetleri Silivri'ye Koşa Koşa Geliyor"

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “Büyükşehir’in hizmetlerini Silivri’ye sürükleye sürükleye getiriyorum” şeklindeki sözlerine karşılık verdi.

Yıldız; "Büyükşehir'in Hizmetleri Silivri'ye Koşa Koşa Geliyor"
Editör: Yaz Dostum
03 Temmuz 2020 - 22:33 - Güncelleme: 03 Temmuz 2020 - 22:40
 
Başkan Volkan Yılmaz, 1. hizmet yılı değerlendirme toplantısında kendisine yöneltilen bir soru üzerine yaptığı değerlendirmede, “CHP’li arkadaşlarım şunu bilsin, ben Silivri’de Ekrem bey için bir şansım çünkü Silivri’ye İBB'nin hizmetlerini sürükleye sürükleye getiriyorum. Kimse gece rüyasında görüp Silivri’ye hizmet ediliyor zannetmesin. İBB'nin buraya yaptığı hizmetleri de kimse lütuf olarak görmesin. Silivri’nin anasının ak sütü gibi hak ettiği hizmetler bunlar” ifadelerini kullanmıştı. CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız bu akşam parti binasında kaydedilen toplantıda basın mensuplarının hatırlatması üzerine Başkan Yılmaz’ın bu ifadelerine yanıt verdi.

“KOORDİNE EDE DURSUNLAR”

CHP’li Melih Yıldız, “Benim buradan Belediye Başkanına tavsiyem sürüklemekten yorulmasın çünkü Büyükşehir’in hizmetleri buraya koşa koşa geliyor hiç şüphesi olmasın. Getirtmeye de devam edeceğiz. Onlar koordine ede dursun” şeklinde konuştu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum