Balcıoğlu, "Silivri Kararını Verdi"

CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyasının son gününde, Silivri Sahili'nde vatandaşlarla samimi bir buluşma gerçekleştirdi. "İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu" sloganı eşliğinde, seçime saatler kala, umut ve kararlılık mesajları verdi. Sahilde açılan stant da hemşehrileriyle buluşan Balcıoğlu, ardından güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşları ziyaret etti, Silivri'nin yarına olan hazırlığını ve kararlılığını vurguladı.

Balcıoğlu, "Silivri Kararını Verdi"
Editör: Yaz Dostum
30 Mart 2024 - 19:01
Balcıoğlu: "Silivri, Geleceğine Sahip Çıkıyor"

Balcıoğlu, sahil buluşmasında yaptığı konuşmada, "Bugün burada, güneşin altında, Silivri'nin güzel sahilinde, yarının umuduyla buluştuk. 'İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu' diyoruz çünkü biz, bu şehrin geleceğine, güzelliklerine ve potansiyeline inanıyoruz. Silivri büyük bir kararlılıkla yarını bekliyor ve yarına hazır!" ifadelerini kullandı.

Vatandaşlarla Samimi Sohbetler

Balcıoğlu, stant ziyaretlerinin yanı sıra, sahil boyunca yürüyüş yaparak vatandaşlarla sohbet etti. Günün keyfini çıkaran aileler, gençler ve yaşlılarla yapılan samimi sohbetlerde, Silivri'nin geleceği, beklentileri ve seçimlere dair umutlar konuşuldu. Balcıoğlu, "Her birinizin sesine kulak vermek, sizlerle birlikte Silivri için en iyisini yapmak için buradayım. Güveniniz ve desteğinizle, Silivri'yi hep birlikte daha iyi bir yarınlara taşıyacağız," dedi.

"Yarın, Silivri İçin Yeni Bir Başlangıç"

Balcıoğlu'nun sahil buluşması, seçim kampanyasının son gününde Silivri'nin umut ve kararlılığını gösteren önemli bir etkinlik oldu. "İstanbul'da İmamoğlu, Silivri'de Balcıoğlu" sloganı altında, Silivri'nin geleceğine dair güçlü bir mesaj verildi. Balcıoğlu, seçim öncesi son buluşmasında, "Yarın, hepimiz için, Silivri için yeni bir başlangıç. Güneş gibi parlayan bir geleceğe adım atıyoruz. Silivri, yarına hazır!" diyerek, seçimlerde umut dolu bir zaferin müjdecisi oldu.








 

YORUMLAR

  • 0 Yorum