Balcıoğlu ve Gençler Buray Konserinde Buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, varyemez mitinginin ardından Yeni Mahalle Müjdat Gürsu Stadı'nda düzenlenen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İBB Kültür eliyle gerçekleştirilen Buray Konseri'ne katıldı. Balcıoğlu, konserde gençlere hitaben yaptığı konuşmada, gençlerin enerjisinin ve heyecanının kendisine de yansıdığını belirtti. "Gençler çok güzel görünüyorsunuz, yıldızlar gibi parlıyorsunuz," diyerek, geceyi gençlerle birlikte geçireceğini söyledi.

Balcıoğlu ve Gençler Buray Konserinde Buluştu
Editör: Yaz Dostum
30 Mart 2024 - 18:57
Balcıoğlu, konuşmasında gençlere yönelik sanatsal faaliyetler ve festivallerin müjdesini verdi. "Önümüzdeki 5 yıl boyunca Ekrem Başkanımızla birlikte sizler için her gün konserler düzenleyeceğiz. Silivrimiz tarihinde görmediği kadar çok sanatsal faaliyete kavuşacak," diyerek gençlerin kültürel ve sanatsal etkinliklerle dolu bir döneme hazır olmalarını istedi. Balcıoğlu, "Sizler isteyeceksiniz, biz hayata geçireceğiz. Ve sizlere hem öğretim hayatınızda hem de sonrasında sürekli destek olacağız," diyerek gençlere olan inancını ve desteğini vurguladı.

Gençlerle Arasına Karışan Balcıoğlu

Konserin devamında Balcıoğlu, "Tabi ben de sizi görünce fikrimi değiştirdim, aranıza geliyorum yer açın bana da," diyerek gençlerin arasına karıştı ve onlarla birlikte değerli sanatçı Buray'ın performansını izledi. Balcıoğlu'nun bu samimi hareketi, gençler tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

Bu özel gecede, Balcıoğlu'nun gençlere verdiği mesajlar ve onlarla bir arada olma isteği, gençler arasında sevgi ve takdirle karşılandı. Balcıoğlu'nun "Gülen yüzünüz hiç solmasın, her zaman yanınızdayım. Bora Abiniz her zaman yanınızda," sözleriyle biten konuşması, gençlerin kalbinde umut ve coşkuyla yer etti. Bu etkinlik, Balcıoğlu'nun seçim zaferine doğru emin adımlarla ilerlediğinin bir başka göstergesi oldu.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum