Balcıoğlu, taksici esnafını dinledi

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, ilçe merkezindeki taksici esnafı ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu göreve geldiği günden beri tamamlanan ve devam eden çalışmaları paylaştı.

Balcıoğlu, taksici esnafını dinledi
Editör: Yaz Dostum
16 Haziran 2021 - 22:36

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, Merkez Taksi Durağını ziyaret ederek, taksici esnafı ile sohbet etti, sorunlarını dinledi; İBB ekiplerinin ilçede gerçekleştirdiği ve planladığı çalışmaları aktardı.

Çevre düzenleme ve yol hizmetlerinin yanı sıra ilçeye kazandırılan yapıları ile ilgili taksi esnafını bilgilendiren CHP’li Bora Balcıoğlu, taksicilerin talep ve sorunlarını tek tek dinleyip çözüm odaklı çalışmalara devam edeceklerinin bilgisini verdi.

"TAKSİCİ ESNAFI, BİZLERİN SAHADAKİ GÖZÜ VE KULAĞIDIR"

Bora Balcıoğlu bu ziyaretini, "Gece gündüz demeden direksiyon başında 7 gün 24 saat özveri ile ulaşım hizmeti veren siz taksici dostlarımızla bir araya gelmekten dolayı memnunum. Taksici esnafı bizlerin sahadaki gözü ve kulağıdır. Yapmış olduğunuz meslekten ötürü direk komşularımızla iletişim halinde olan, yaptığımız hizmetlerin onların nazarındaki değerlendirmesini dinleyen ve paylaşanlar sizlersiniz.

"ÇÖZÜM ODAKLI HİZMETLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Bugün hem sizlerin sorunlarını dinlemeye geldim hem de hizmet süreci içerisinde gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizi sizlerle paylaşmak istedim. İlçemiz için çözüm odaklı projeler üretmeye de devam edeceğiz” ifadeleriyle paylaştı.


Taksici esnafı, ziyaretlerinden ve yakın ilgilerinden dolayı Balcıoğlu’na teşekkür etti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum