Balcıoğlu: "TÜGVA'nın Büyükada'dan Tahliyesi, Tüm İstanbul Gençleri İçindir"

AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar’ın İBB'nin Büyükada'da vapur iskelesinin üst katından TÜGVA'yı tahliye etmek istemesi üzerine yaptığı değerlendirmede “Orada bulunan gençler İstanbul’un yüz akı gençleriydi. 16 milyonun içinde olan bu gençlerimizi ayrıştırmayın” sözlerine karşılık veren CHP Silivri Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, “Zaten bizim de yapmak istediğimiz orasının gençlerin olması. 3-5 tane demeyeceğim bütün İstanbul gencinin olması” dedi. Büyükada İskelesi'ne ilişkin tartışamalar devam ederken; İBB Sözcüsü Murat Ongun çarpıcı bir paylaşımda bulunmuş ve TÜGVA'nın söz konusu iskeleyi 3. kişilere devrettiği ve kına gibi organizasyonlar yapıldığını görüntülerle ortaya koymuştu.

Balcıoğlu: "TÜGVA'nın Büyükada'dan Tahliyesi, Tüm İstanbul Gençleri İçindir"
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2021 - 23:34 - Güncelleme: 08 Ekim 2021 - 23:40
AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Salim Çavdar, bugün gerçekleştirilen Silivri Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde İstanbul Büyükada'daki Şehir Hatları Vapur İskelesi'nde bulunan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adalar İlçe Temsilciliği'nin İBB’nin zabıtaları ile CHP örgütleri tarafından baskına uğradığını ve hukuksuz bir şekilde eşyalarının gasp edildiğini ileri sürdü.

Aynı zamanda TÜGVA İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Çavdar, konuyla ilgili açıklamasında tahliye müdahalesinin hukuksuz olduğunu savunarak, “Hani ’16 milyona hizmet edeceğim’ diyorsunuz ya bu gençlerimiz o 16 milyonun içinde olan gençler. Hukuka saygınız yok bari söylediğiniz sözlere saygınız olsun” ifadelerini kaydetti.

“MİLLETİN MALINA SAHİP ÇIKMAK İÇİN MÜCADELE VERDİK”

İthamlara kayıtsız kalmayan CHP Silivri Belediyesi ve İBB Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, AK Partili siyasetçiye şu cevabı verdi:

“Zaten bizim de yapmak istediğimiz orasının gençlerin olması. 3-5 tane demeyeceğim bütün İstanbul gencinin olması. Mücadelemiz de bunun için. Yani milletin malına sahip çıkmak adına bu mücadelemizi yaptık.”


Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum