Bozoğlu: "Zihniyetiniz hala bozuk ve hala mukaddesatımıza düşmansınız"

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Büyükada'daki Şehir Hatları Vapur İskelesi'nde bulunan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Adalar İlçe Temsilciliği'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından tahliye edilmek istenmesiyle birlikte yaşanan gerginlik sonrası TÜGVA Silivri İlçe Temsilciliğini ziyaret etti. Bozoğlu, söz konusu ziyaretiyle alakalı sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamasında; İBB ve CHP’ye göndermede bulunarak “Zorbalık, yaparak ötekileştiriyor ve ayrıştırıyorsunuz. Zihniyetiniz hala bozuk ve hala mukaddesatımıza düşmansınız. Ama kaybedeceksiniz!” ifadelerini kullandı.

Bozoğlu: "Zihniyetiniz hala bozuk ve hala mukaddesatımıza düşmansınız"
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2021 - 23:56 - Güncelleme: 09 Ekim 2021 - 00:04
İstanbul Büyükada'daki Şehir Hatları Vapur İskelesi'nin üst katında bulunan Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA) Adalar İlçesi Temsilciliği'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından tahliye edilmek istenmesi üzerine polis ile zabıta ekipleri ve CHP Adalar ilçe teşkilatı üyeleri arasında gerginlik çıktı. TÜGVA yetkilileri kira sözleşmesinin İBB tarafından usulsüz olarak tek taraflı bozulduğunu iddia ederken, İBB ise binanın tahliyesi için ellerinde mahkeme kararı olduğunu açıkladı.

TAHLİYE KRİZİ SİLİVRİ BELEDİYE MECLİSİ’NDE DE TARTIŞMA YARATTI

Silivri Belediye Meclisi'nin Ekim Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde de güdeme taşınan konu AK Parti ve CHP Meclis Üyeleri arasında da tartışmalara neden oldu.

BOZOĞLU, TÜGVA İLÇE TEMSİLCİSİ HASAN ÖZEN İLE BİR ARAYA GELDİ

Yaşanan hadise ve tartışmalar sonrasında AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri Belediye Meclis Üyesi Ömer Tekin ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte TÜGVA Silivri İlçe Temsilciliğini ziyaret etti. Şube Temsilcisi Hasan Özen ile bir araya gelen Bozoğlu, konuyu sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı.



“ZORBALIK YAPARAK ÖTEKİLEŞTİRİYORSUNUZ”

Bozoğlu, ziyaretiyle alakalı yapmış olduğu bilgilendirmesinde İBB ve CHP’ye göndermelerde bulunarak şunları kaydetti:

“İBB ve CHP tarafından yapılan gasp girişimi, mevzunun insani ve hukuki değil tamamiyle ideolojik olduğunu göstermektedir. Zorbalık, yaparak ötekileştiriyor ve ayrıştırıyorsunuz. Zihniyetiniz hala bozuk ve hala mukaddesatımıza düşmansınız. Ama kaybedeceksiniz!”

Haber : Batuhan Güçlü





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum