Barlas: "Cumhur İttifakı olarak Silivri'ye çok güzel hizmetler ediyoruz"

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, bugün gerçekleştirilen Aralık ayı meclis toplantısında iktidarın ekonomi politikalarını eleştiren CHP Grubu’na, “ABD’de yıllık TÜFE 6.2 ile 31 yılın zirvesinde. Avrupa Birliğinde yıllık TÜFE 4.1 ile 28 yılın zirvesinde. Ülkemizde 12 olan TÜFE, 19.60 ile 1.65 artmıştır; Avrupa’ya, Amerika’ya göre. Lütfen milli olalım” ifadeleri ile seslendi. Öte yandan Barlas, “Cumhur İttifakı olarak çok güzel hizmetler ediyoruz. Herhalde arkadaşlar bu hizmetlerden rahatsız oluyorlar ki gündemi değiştirmek için genel siyasete giriyorlar” şeklinde konuştu.

Barlas: "Cumhur İttifakı olarak Silivri'ye çok güzel hizmetler ediyoruz"
Editör: Yaz Dostum
06 Aralık 2021 - 18:44 - Güncelleme: 06 Aralık 2021 - 19:00
Silivri Belediye Meclisi’nin Aralık Ayı Meclis toplantısının bugün yapılan I. Birleşiminde CHP'li İBB Meclis Üyesi ve Silivri Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız'ın, “Ekonomik bir başarısızlık varsa, yoksulluk varsa bu tamamen iktidara aittir” tarzındaki değerlendirmelerine AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas’tan anında karşılık geldi.

“ABD'DE ENFLASYON 31 YILIN ZİRVESİNDE”

Barlas, muhalefete şöyle cevap verdi:


“Ekonomiyle ilgili arkadaşımız çok ağır ithamlarda bulundu. ABD’de yıllık TÜFE 6.2 ile 31 yılın zirvesindedir. Avrupa Birliğinde yıllık TÜFE 4.1 ile 28 yılın zirvesindedir. Ülkemizde 12 olan TÜFE, 19.60 ile 1.65 artmıştır; Avrupa’ya, Amerika’ya göre.

“DIŞ TİCARETİMİZ BÜYÜYOR”

Lütfen milli olalım. Ülkemizi dış ülkelere şikayet etmeyelim. Şu anda Çin’in enerji krizinden dolayı haftanın dört günü sanayisinin çalıştığını unutmayalım. Avrupa’dan gelen siparişlerin ülkemizde yoğunlaştığını, ihracatın 228 milyar dolara gittiğini lütfen unutmayalım.

“SİLİVRİ’MİZLE ALAKALI ÖNERİLERLE GELİN”

MHP Grup Başkanvekili Erdoğan Gökalp Kalaycı çok güzel söyledi, katılıyorum. Cumhur İttifakı olarak çok güzel hizmetler ediyoruz. Herhalde arkadaşlar bu hizmetlerden  rahatsız oluyorlar ki gündemi değiştirmek için genel siyasete giriyorlar. Lütfen Silivri’mizle alakalı önerilerini sunun. Genel siyasette vazgeçelim. Silivri’miz için çalışmaya devam edelim.”
Haber : Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum