Barlas; "Milletçe Bayram Coşkusunu Gönül Birlikteliğimizle Yaşayacağımıza İnanıyorum"

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Ramazan Bayramı münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Tedbiri elden bırakmayarak hem kendi sağlığımızı hem de toplumsal sağlığı korumanın hepimizin görevi olduğunu unutmayalım” dedi ve ekledi: “Silivrili hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum."

Barlas; "Milletçe Bayram Coşkusunu Gönül Birlikteliğimizle Yaşayacağımıza İnanıyorum"
Editör: Yaz Dostum
23 Mayıs 2020 - 22:14

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Barlas mesajında nice güzel, sağlıklı ve birlikte bayramlar görebilmek için bu bayramda evlerimizde kalıp, bayram sevincimizi evlerimizde yaşamamız gerektiğini vurguladı.
 
Barlas, mesajında şunları kaydetti:
 
“Yeniden kucaklaşmak dileğiyle Ramazan Bayramımız mübarek olsun...

Ülkemiz ve İslam âlemi olarak manevi huzurla idrak ettiğimiz başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan On Bir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerifi geride bırakarak, yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan, bir ay boyunca pandemi koşullarında iftar ve sahur bereketinin evlerimizde, birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının da gönüllerimizde yer ettiği, ortak değerlerimizin başında gelen milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve en anlamlı günlerini içeren Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte gönülden yaşıyoruz. Koronavirüs salgını tedbirleri çerçevesinde bu bayramda sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle birbirimizi ziyaret etmekten mahrum bir şekilde evlerimizde olacağız. Ancak büyüklerimizin elini bu bayram öpemesek de her zamanki gibi dualarında yer almayı istiyoruz. Teknolojinin sunduğu imkanlar ile başta anne ve babalarımız, akrabalarımız olmak üzere tüm dostlarımızı telefonla arayarak bu bayramda da tüm gönüllere ulaşmaya hep birlikte gayret edelim.

Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi rahmetle ve kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum. Terörle mücadele kapsamında vatanımız ve milletimiz için üstün fedakârlık gösteren Polis ve Askerlerimiz ile salgınla mücadele de en ön safta yer alan sağlık çalışanlarımızdan ve görev alan tüm kamu görevlilerimizden Allah razı olsun. Tedbiri elden bırakmayarak hem kendi sağlığımızı hem de toplumsal sağlığı korumanın hepimizin görevi olduğunu unutmayalım.

Bu duygu ve düşüncelerle; Silivrili hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, Cenâb-ı Hak’tan Koronavirüs salgınının bitmesini ve bizi geleneklerimizi yaşayacak şekilde daha nice güzel bayramlara eriştirmesini diliyorum.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum