Barlas: "Millete Hizmet Yolunda Durmak Yok, Yola Devam!"

Kırsal kalkınma destekleri kapsamında tarıma dayalı ekonomik yatırımların ve kırsal ekonomik altyapı yatırımlarının desteklenmesine yönelik koşulların yeniden düzenlendiğini belirten AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas; bu çerçevede Alipaşa, Gazitepe, Kadıköy, Küçükkılıçlı ve Yolçatı Mahallelerimizin kırsal kalkınma yatırımları kapsamına alındığını duyurdu.

Barlas: "Millete Hizmet Yolunda Durmak Yok, Yola Devam!"
Editör: Yaz Dostum
04 Aralık 2021 - 20:46 - Güncelleme: 04 Aralık 2021 - 20:52
AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda İBB Tarım, Orman, Hayvancılık ve Su Ürünleri Komisyonu Başkanı Sami Barlas, Tarım ve Orman Bakanlığınca hazırlanan Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğin Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini duyurarak bilgi verdi.

“Müjdeler olsun, hayırlı olsun” diyen Sami Barlas, Ankara’da gerçekleştirdikleri temaslar sonucunda Alipaşa, Gazitepe, Kadıköy, Küçükkılıçlı ve Yolçatı Mahallelerimizin kırsal kalkınma yatırımları kapsamına alındığını açıkladı. Barlas, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'IN imzasıyla resmileşti, 2020/25 numaralı tebliğdeki değişiklikler yürürlüğe girdi. Hayırlı olsun. Millete hizmet yolunda, durmak yok yola devam” ifadelerini kaydetti.

HİBE DESTEĞİNDE KOLAYLAŞTIRMA

Ekonomik Altyapı yatırımlarına ilişkin yapılan güncellemede ise başvuru yapmak isteyenler tarım sektöründen başka ekonomik faaliyeti bulunmayan, 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesi kapsamında tarım sigortalılığı olan ve sigorta primlerini düzenli ödeyen gerçek kişilerin bu durumu belgelendirmeleri halinde ikametgâh ve başvuruya konu faaliyet alanının nüfusu 20000 den az olan kırsal alan şartına bakılmaksızın hibe başvurusu yapabilecek.

TEBLİĞ HAKKINDA TÜM  DETAYLAR

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2021/12/20211202-9.htm


Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum