Barlas'tan CHP'ye müsilaj cevabı: Çanta'da lağım suları hala Marmara'ya akıyor!

CHP Grup Başkanvekili Bora Balcıoğlu, bugün yapılan Mayıs ayı meclisinde Marmara'da deniz yaşamını felç eden müsilaj konusuna değindi ve çözüm noktasında hükümetin, İBB ile işbirliği yapmasının elzem olduğunu vurguladı. Balcıoğlu’nun bu beyanına istinaden söz alan AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, “Denizlerden ve çevreden bahsediyoruz ama Çanta’daki lağım suları maalesef hala Marmara Denizi’ne akıyor. Madem çevre diyoruz, size meclis grubunuzla birlikte orayı bir ziyaret etmeyi öneriyorum” sözleriyle muhalefete karşılık verdi.

Barlas'tan CHP'ye müsilaj cevabı: Çanta'da lağım suları hala Marmara'ya akıyor!
Editör: Yaz Dostum
09 Mayıs 2022 - 20:40 - Güncelleme: 09 Mayıs 2022 - 20:43
CHP'li İBB Meclis Üyesi ve Silivri Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Bora Balcıoğlu, bugün yapılan Mayıs ayı meclis toplantısında Marmara Denizi’nde yaşanan müsilaj tehdidiyle ilgili konuştu. Marmara Denizi’nde yaşanan tehdidin yılların birikimi olduğuna dikkat çeken Balcıoğlu, hükümet ve Marmara Denizine kıyısı olan şehirlerimizin bütün kurum ve kuruluşlarının organize işbirliği yaparak hareket etmesinin bir zorunluluk olduğunu ifade etti.

Balcıoğlu’nun müsilaj konusundaki açıklamalarına AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, bölgemizde yaşanan bir çevre felaketi üzerinden karşılık verdi.

“MADEM ÇEVRE DİYORSUNUZ, ÇANTA’YA GİDİP MARMARA’YA DÖKÜLEN LAĞIM SULARINA BİR BAKIN”

Barlas, şöyle konuştu:


“Sayın Başkanım, değerli meclis üyesi arkadaşlarım, çok kıymetli hazirun; denizlerden ve çevreden bahsediyoruz ama Çanta’daki lağım suları maalesef hala Marmara Denizi’ne akıyor. Size meclis grubunuzla birlikte orayı bir ziyaret etmeyi öneriyorum.

“YAPILAMAYAN ARITMA TESİSİNİ, BAKANLIĞIMIZ YAPAR”

Maalesef hiçbir şey yapılmadığını ve faaliyetlerin durduğunu duyuyoruz. Madem çevre diyoruz, çevre ile alakalı yapılamayan İleri Biyolojik Arıtma Tesislerini Çevre Şehircilik Bakanlığımızın yapacağını zaten biliyoruz.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum