Sami Barlas, CHP'yi tiye aldı: Selimpaşa'daki battı çıktı, battı çıkamıyor!

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, bugün yapılan Mayıs ayı meclis toplantısında Selimpaşa’da başlatılan Battı Çıktı projesi üzerinden CHP’li İBB yönetimini eleştirdi. CHP Grubu’na seslenen Barlas, “Selimpaşa’daki Battı Çıktı projesi maalesef battı çıkamıyor. Oradaki billboardlar ile pankartlarda çok kötü durumda. Gençlik Kollarınızı alıp da bir yıkarsanız, vatandaş gelip geçerken en azından ne olduğunu görsün arkadaşlar” ifadelerini kullanarak ironi yaptı.

Sami Barlas, CHP'yi tiye aldı: Selimpaşa'daki battı çıktı, battı çıkamıyor!
Editör: Yaz Dostum
09 Mayıs 2022 - 21:17
Silivri Belediye Meclisi’nin bugün yapılan Mayıs ayı meclis toplantısında AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, CHP’li İBB yönetiminin kenti yönetemediğini, hizmetleri aksattığını ileri sürerek bir takım eleştirilerde bulundu.

“GENÇLİK KOLLARINIZLA PANKARTLARI YIKAYIN DA VATANDAŞ EN AZINDAN ORADA NE OLDUĞUNU GÖREBİLSİN”

Selimpaşa Battı Çıktı projesini hatırlatan Barlas, CHP Grubu’na seslendiği konuşmasında şunları kaydetti:

“Yaz ayları geliyor. Selimpaşa’daki Battı Çıktı projesi maalesef battı çıkamıyor. Oradaki billboardlar ile pankartlarda çok kötü durumda. Gençlik Kollarınızı alıp da bir yıkarsanız, vatandaş gelip geçerken en azından ne olduğunu görsün arkadaşlar. Vatandaşa eziyet çektirmeye devam ediyorsunuz. Lütfen bölgemizle alakalı yatırımlarınızı hızlandırın, hayret gösterin, sizlerden bunları istiyoruz.”

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum