Barlas'tan CHP'ye: "Projelere Karşı Durmayı Maharet Sayıyorsunuz!"

“AK Parti hükümeti olarak 18 yıllık dönemde Allah’a çok şükür utanılacak bir şey yapmadık. Yapsaydık zaten vatandaş teveccüh göstermez, bizi 18 yıldır iktidarda tutmazdı” diyen AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, “Fakat 27 yıllık milli lef dönemini incelediğimizde nelerin yapıldığını, nelerin yapılmadığını hepimiz biliyoruz. Devlet ve millet yararına olan her projeye karşı durmayı maharet sayıp siyaset yapıyorsunuz” şeklinde konuştu.

Barlas'tan CHP'ye: "Projelere Karşı Durmayı Maharet Sayıyorsunuz!"
Editör: Yaz Dostum
04 Ocak 2021 - 20:17 - Güncelleme: 04 Ocak 2021 - 20:25

Bugün gerçekleştirilen Ocak ayı meclis toplantısında AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, CHP Grup Başkan Vekili Süheyl Kırkıcı’nın “AK Parti'nin kırdığı döktüğü, bu ülkeye yaptığı zararlar cumhuriyet tarihinin toplamından fazladır” ifadelerine kayıtsız kalmadı. Barlas bununla birlikte muhalefetin üst geçit eleştirilerine de cevap getirdi.

“18 YILDIR UTANILACAK BİR ŞEY YAPSAYDIK VATANDAŞ BİZİ İKTİDARDA TUTMAZDI”

Sami Barlas, şöyle konuştu:

“AK Parti hükümeti olarak 18 yıllık dönemde Allah’a çok şükür utanılacak bir şey yapmadık. Yapsaydık zaten vatandaş teveccüh göstermez, bizi 18 yıldır iktidarda tutmazdı. Fakat 27 yıllık milli lef dönemini incelediğimizde nelerin yapıldığını, nelerin yapılmadığını hepimiz biliyoruz. Devlet ve millet yararına olan her projeye karşı durmayı maharet sayıp siyaset yapıyorsunuz. 18 yıldır devlet ve millet yararına kaç adet proje önerisinde bulundunuz?

“BOĞLUCA DERESİNDEKİ SÜREÇ HEPİMİZİN KARŞILIKLI HATALARINDAN UZADI”

Boğluca Deresi ile alakalı son günde birbirine tapu devreden arkadaşların masa kurup süreci uzatmak için yapılan çalışmaları da biliyoruz Süheyl bey. Boğluca Deresi’nin süresinin uzamasının sebeplerinden bir tanesi odur. Belki de bizim de hatalarımız oldu. Bunlar es geçmeyelim. Hepimizin karşılıklı hatalarından süreç buraya geldi.

“ÜST GEÇİT YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Üst geçitlerle alakalı da, zaten gerektiği kadar üst geçit yapıldı, yapılmaya da devam edecek. Melih beyin önerisi için teşekkür ederim. Keşke Büyükşehir’de bu sayıları fazlalaştırsa. Hep birlikte vatandaşımıza hizmet edelim. Yalnız Konutlar Bölgesi üst geçit projesi 2018’de yapılmıştı. Onu da unutmayalım. Hizmetlerimize hep birlikte devam edelim. Vatandaşın faydasına olan hizmetleri yapalım.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum