Barlas'tan Muhalefete Cevap: "Devletimiz Tüm Gücüyle Milletimizin Yanında"

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, bugün yapılan Silivri Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis toplantısında yangın ve sel felaketlerinde iktidarın “acz içerisinde” olduğu, “yönetemediğine” ilişkin değerlendirme ve eleştiri yapan muhalefete karşılık verdi. Devletin mağdur vatandaşlarımızın yaralarını sarmak adına hasarların tazmini ve zarar gören yerlerin yeniden ihyası için hızlı bir şekilde çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Barlas, “Devletimiz büyüklüğünü yapmıştır, yapmaya da devam edecektir” dedi.

Barlas'tan Muhalefete Cevap: "Devletimiz Tüm Gücüyle Milletimizin Yanında"
Editör: Yaz Dostum
06 Eylül 2021 - 20:53 - Güncelleme: 06 Eylül 2021 - 20:58
Silivri Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminde orman yangınları ve Karadeniz’de can kayıplarına da neden olan sel felaketleri karşısında sergilenen pratikler, muhalefet temsilcileri tarafından iktidarın acz içinde olduğu şeklinde yorumlandı. Barlas, bu ithamlar karşısında orman yangınlarından etkilenen bölgelerimiz ve Batı Karadeniz'i etkileyen sel felaketini yaşayan yerlerin devlet tarafından afet bölgesi ilan edildiğini hatırlattı.

Sami Barlas, muhalefete cevap olarak şunları söyledi:

“Devletimiz yangın ve sel bölgelerinde devlet büyüklüğünü yapmıştır. Her iki bölgeyi de doğal afet bölgesi ilan ederek tüm zararlarını tanzim etme görevini üstlenmiştir ve gereğini de yapmaya başlamıştır, yapıyor ve yapacaktır.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ



YORUMLAR

  • 0 Yorum