"Bülent Beyin ismini Volkan Yılmaz'dan çok duyar olduk!"

CHP'li İBB Meclis Üyesi ve Silivri Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız, bugün yapılan Silivri Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis toplantısında festival sürecinde yaşadıkları üzücü bir hadiseyi paylaştı. Festival gerçekleştirilirken Silivri Belediyesi Zabıta ekipleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi araçlarının adeta köşe kapmaca oynamak zorunda kaldığını aktaran Yıldız, “Koca Silivri’de Büyükşehir Belediyesi’nin araçlarına park yeri bulamadık. Yerinde Çözüm aracımızın park ettiği yerden zabıtanın gelip, ‘Bülent beyin talimatı ile bu aracı buradan kaldıracaksınız?’ demesi inanın bizi çok yaraladı” dedi ve ekledi: “Zabıtadan sorumlu başkan yardımcısı bu talimatı vermiyor, saygıdeğer belediye başkanımız Volkan Yılmaz bu talimatı vermiyor, Bülent bey bu talimatı veriyor! Bülent beyin belediyede bir resmi görevi var mıdır, varsa bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz.”

"Bülent Beyin ismini Volkan Yılmaz'dan çok duyar olduk!"
Editör: Yaz Dostum
06 Eylül 2021 - 20:15 - Güncelleme: 06 Eylül 2021 - 20:23
CHP'li İBB Meclis Üyesi ve Silivri Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız, bugün yapılan Silivri Belediye Meclisi’nin Eylül Ayı Meclis toplantısında festival sürecinde İBB araçlarının Silivri Belediyesi kıskacında park engeline takıldığını ifade etti.

“KOCA SİLİVRİ’DE İBB ARAÇLARINA PARK YERİ BULUNMADI”

Melih Yıldız, yaşanan durumu şöyle izah etti:

“Yaz döneminde festivallerimiz oldu, son olarak Yoğurt Festivalimizi gerçekleştirdik. Festival süresince çok üzücü durumlarla karşılaştığımızı ifade etmek istiyorum. Festival gerçekleştirilirken bizim Silivri Belediyesi Zabıta ekipleri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi araçlarımız adeta köşe kapmaca oynadı. Koca Silivri’de Büyükşehir Belediyesi’nin araçlarına park yeri bulamadık!

“TALİMATI BÜLENT BEY VERMİŞ”

En son duyduğum ve arkadaşlarımın bana aktardığı; Yerinde Çözüm aracımızın park ettiği yerden zabıtanın gelip, ‘Bülent beyin talimatı ile bu aracı buradan kaldıracaksınız?’ demesi inanın bizi çok yaraladı.

“İBB SİLİVRİ BELEDİYESİNDEN DESTEĞİNİ HİÇBİR ZAMAN ESİRGEMEZKEN YAPILAN BU ENGELLEME BİZİ ÇOK YARALADI”

Büyükşehir’in her fırsatta Silivri ile alakalı sorunları çözdüğü, her türlü talebinize acilen cevap verdiği ve size her türlü desteği verme noktasında birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber yaptığımız hizmetler neticesinde sizin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin araçlarına bir park yeri bulamamanız inanın bizi çok yaraladı.

“BÜLENT BEYİN BELEDİYEDEKİ KONUMU NEDİR?”

Burada bir konuya daha değinmek istiyorum; Bülent beyin talimatı derken Bülent beyin kim olduğunu biz açıkçası merak eder olduk. Bir resmi görevi var mıdır? Varsa bu konuda bizi bilgilendirin çünkü son günlerde Bülent beyin ismini çok duyar olduk. Soyadını bilmiyorum ama Bülent beyin ismini Volkan Yılmaz’dan çok duyar olduk. Zabıtadan sorumlu başkan yardımcısı bu talimatı vermiyor, saygıdeğer belediye başkanımız Volkan Yılmaz bu talimatı vermiyor, Bülent bey bu talimatı veriyor, bu araçları buradan kaldırın diyor! Bizde açıkçası Bülent beyin belediyedeki konumunu, durumunu merak ediyoruz. Bu konuda bizi bilgilendirirseniz memnun oluruz.”

Haber : Hazal BAŞARAN

YORUMLAR

  • 0 Yorum