Barlas: "Üretici ve Tüketicinin Yüzü Dijital Pazar'la Gülecek"

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas; Dijital Tarım Pazarı’nın (DİTAP) ürününü değer fiyattan satarak kazancını artırmak isteyen üretici ile kaliteli ürünü daha uygun fiyatlara almak isteyen tüketiciyi buluşturacağını vurguladı.

Barlas: "Üretici ve Tüketicinin Yüzü Dijital Pazar'la Gülecek"
Editör: Yaz Dostum
30 Nisan 2020 - 14:56 - Güncelleme: 30 Nisan 2020 - 15:00

AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gıdada üretimden tüketime tüm zinciri dijital ortama taşıyacak Dijital Tarım Pazarı (DİTAP) hakkında bilgilendirmede bulundu. Dijital Tarım Pazarı ile tarımın tüm paydaşlarının tek bir platformda buluşacağını belirten Barlas, “DİTAP ile tarımsal üretimde arz ve talebi buluştururken, tarımsal üretimin de sözleşmeli tarım modeli sayesinde daha planlı hale getirilmesi mümkün olacak” dedi.
 
“DİTAP; ÜLKEMİZE, MİLLETİMİZE VE ÇİFTÇİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Barlas, şunları kaydetti: "Dijital Tarım Pazarı (DİTAP) Nedir? Ditap sayesinde tarım ürünleri değer fiyattan online platform üzerinden tüm alıcılar ve üreticilerle buluşacak. Topraklarımız her zaman olduğu gibi çiftçilerimizin emeği ve alın teriyle değerleniyor, bereketleniyor. Çiftçilerimizin her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. DİTAP' ın ülkemize, milletimize ve çiftçilerimize hayırlı olması temennisiyle, bizleri bu projeyle buluşturan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli' ye, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak' a, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan' a ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na teşekkür ederim."

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum