Başkan Bozoğlu: "Dualarınız Kabul, Ömrünüz Hayır ve Bereketle Dolsun"

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yayımladığı mesajla hemşehrilerinin ve tüm İslam âleminin Regaip Kandilini tebrik etti.

Başkan Bozoğlu: "Dualarınız Kabul, Ömrünüz Hayır ve Bereketle Dolsun"
Editör: Yaz Dostum
18 Şubat 2021 - 20:05

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

“BU ÖZEL GECENİN BİRLİK, BERABERLİK VE KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI PEKİŞTİRMESİNE VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

Başkan Bozoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Değerli hemşehrilerim, bu gece hep beraber mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandilini idrak edeceğiz. Rahmeti, bereketi ve mağfireti ile İslam âleminin milli ve manevi duygularla büyük bir özlemle beklediği, üç ayların manevi iklimine girdiğimizin habercisi olan Regaip Kandili, insanların kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran müstesna gecelerdendir. Sağlık, sıhhat ve iman ile Yüce Allah’a şükür imkânı bulacağımız bu özel gecenin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştirmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

“ÜLKEMİZİN VE İSLAM ÂLEMİNİN REGAİP KANDİLİ’Nİ VE ÜÇ AYLARINI TEBRİK EDİYORUM”

Rahmet ve mağfiret kapıları olan Recep, Şaban ve Ramazan ayını içinde barındıran ve Regâib kandiliyle başlayan, Üç Aylar, Miraç ve Berat Kandilleri ile devam eden ve bin aydan daha hayırlı Kadir gecesiyle zirveye ulaşan, Ramazan ayı ile sona ererek bayram ile taçlanır. Her biri ayrı bir bağışlanma vesilesi olan bu mübarek günlerin maddî ve manevî tüm dertlerimize deva, günah ve kusurlarımızın bağışlanmasına vesile olması temennisi ile Ülkemizin ve İslam âleminin Regaip Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı Allah’tan niyaz ediyorum. Dualarınız kabul, ömrünüz hayır ve bereketle dolsun.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum