Başkan Esen'den Tamer Bıyıklı'ya ziyaret

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü (SİOK) Başkanı aynı zamanda Tamer Harita Mühendislik Müşavirlik Bürosu’nun sahibi Tamer Bıyıklı’yı iş yerinde ziyaret etti.

Başkan Esen'den Tamer Bıyıklı'ya ziyaret
Editör: Yaz Dostum
31 Ağustos 2021 - 22:34
Hem sahada hem sosyal medyada aktifliğiyle dikkatleri çeken CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, gerçekleştirmiş olduğu ziyaret programları kapsamında Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü (SİOK) Başkanı aynı zamanda Tamer Harita Mühendislik Müşavirlik Bürosu’nun sahibi Tamer Bıyıklı ile bir araya geldi.

Samimi bir sohbet havasında geçen görüşmede hal hatır ve istekler soruldu, keyifli sohbetler edilerek ilçede okçuluğun gelişmesi adına ortaklaşa neler yapılabileceği, spora ve sporculara katkı sağlamak amacıyla yapılması gerekenler ve özellikle gençleri spora yönlendirmek için yapılacak çalışmalar konuşuldu.


Ziyaret, günün anısına çekilen fotoğraf ile sona erdi. Görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Tamer Bıyıklı, “Silivri'nin genç, dinamik, çalışkan, CHP İlçe Başkanı Berker Esen’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum