Başkan Esen; Silivri'mize "2 Kreş Daha" Kazandıracağız

Başkan Ekrem İmamoğlu bugün Silivri ziyaretinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Yeni Mahalle Yuvam İstanbul Kreşini ziyaret etti. Ziyarette kendisine eşlik eden CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, “Ekrem Başkanımızın eğitimde fırsat eşitliği için “bu şehrin çocukları eşit olacak” diyerek söz verdiği Yuvam İstanbul kreşlerimizinden Silivri’mize 2 tane daha kazandıracağız” dedi.

Başkan Esen; Silivri'mize "2 Kreş Daha" Kazandıracağız
Editör: Yaz Dostum
06 Ocak 2021 - 22:40 - Güncelleme: 06 Ocak 2021 - 22:48

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, geçtiğimiz sene ilçemizde Selimpaşa ve Yeni Mahalle kreşlerini hayata geçirmişti. Bugün bir dizi ziyaret ve toplantı için Silivri’ye gelen Başkan İmamoğlu; CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İBB Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, İBB Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız, Meclis Üyeleri, ilçe yöneticileri ve İYİ Parti İlçe Başkanı Refik Bek ile Yeni Mahalle Yuvam İstanbul Kreşine ziyarette bulundu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, “Ekrem Başkanımızın eğitimde fırsat eşitliği için “bu şehrin çocukları eşit olacak” diyerek söz verdiği Yuvam İstanbul kreşlerimizinden Silivri’mize 2 tane daha kazandıracağız” müjdesini verdi.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum