Erdoğan Silivri'ye RES yapılması için kamulaştırma kararı verdi

İstanbul Silivri'de Ömerli Rüzgâr Enerji Santralinin yapılması için onlarca parselde hazine adına acele kamulaştırma gerçekleştirilecek.

Erdoğan Silivri'ye RES yapılması için kamulaştırma kararı verdi
Editör: Yaz Dostum
06 Ocak 2021 - 22:16

Türkiye'nin pek çok ilinde yürütülen önemli kamu projeleri ile özel projelerin yapımı amacıyla acele kamulaştırma yapılmasına dair resmi kararlara bir yenisi Silivri için eklendi. İstanbul'da Silivri ilçesinde söz konusu hayata geçirilmesi planlanan Ömerli Rüzgâr Enerji Santrali projesinin yapımı amacıyla bazı alanların kamulaştırılması kararlaştırıldı. Hazine adına kamulaştırması yapılacak onlarca parsel üzerinde gayrimenkuller belirlenerek açıklandı. İşte Silivri'de parsel parsel kamulaştırılacak yerlerin tam listesi.

İstanbul'da Silivri ilçesinde yapımı planlanan Ömerli Rüzgâr Enerji Santrali için son dakika kamulaştırma gerçekleştirileceği açıklandı. İlgili karar bugün Resmi Gazete'de yayınlanarak resmen yürürlüğe girerken, acele kamulaştırması yapılması planlanan yerler listelendi. Haberimizde Silivri'de yapılacak Ömerli Rüzgâr Enerji Santrali ile alakalı gayrimenkul kamulaştırmasının ayrıntılarını görebilirsiniz.

Ömerli Rüzgâr Enerji Santralinin Yapımı Amacıyla İstanbul İli, Silivri İlçesinde Yer Alan Bazı Taşınmazların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar (Karar Sayısı: 3367)

İstanbul'da Silivri ilçesinde yapımı planlanan Ömerli Rüzgâr Enerji Santrali acele kamulaştırma çalışmaları kapsamında Büyükkılıçlı Mahallesi'ne bağlı Fener köyü içerisinde yer alan ve aşağıda parsel numaraları belirtilen çok sayıda gayrimenkul için kamulaştırma yapılacağı bildirildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum