Başkan Koçer'den Bekirli ve Büyükkılıçlı Muhtarına Şükran Plaketi

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, esnaflıkta uzun yıllarını tamamlamış Bekirli Mahalle Muhtarı Siyami Orta ve Büyükkılıçlı Mahalle Muhtarı Ahmet Mutlu’yu ziyaret ederek bölge ekonomisine ve toplumsal gelişime sundukları katkıdan dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

Başkan Koçer'den Bekirli ve Büyükkılıçlı Muhtarına Şükran Plaketi
Editör: Yaz Dostum
27 Temmuz 2021 - 19:21 - Güncelleme: 27 Temmuz 2021 - 19:31
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, odaya kayıtlı olup iş hayatında uzun yıllarını tamamlamış olan esnaf ve sanatkarlarımızdan Bekirli Muhtarı Siyami Orta ve Büyükkılıçlı Muhtarı Ahmet Mutlu’yu ziyaret ederek kendilerine bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı şükran plaketi takdim etti. Emektar oda üyeleri, Başkan Koçer’e ilgili yaklaşımı ve göstermiş olduğu nezaketten dolayı teşekkürlerini sundu.


ESNAFIN KAPISINI ÇALIP, HAYIRLI İŞLER DİLEDİ

Başkan Nuray Koçer, ziyaretler için gittiği mahallelerde hizmet veren bazı esnafları da ziyaret etti. Esnaflarla sohbet ederek, hal ve hatırlarını soran ve kendisine iletilen talepleri dinleyen Koçer; işyeri sahiplerine ve çalışanlarına bol kazançlar temennisinde bulundu.


Haber : Batuhan GÜÇLÜ






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum