"ODAK Okulları Olarak Öğrencilerimizin LGS Yerleştirme Sonuçlarıyla Gurur Duyuyoruz"

Silivri ODAK Okulları’nın 8. sınıf öğrencileri, 2021 Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) %64'lük merkezî yerleştirme oranı ile Türkiye'nin muhtelif yerlerindeki nitelikli okullara yerleşti. Başarılarıyla başta aileleri olmak üzere tüm Silivri’yi gururlandıran öğrencileri tebrik eden okulun Genel Müdürü Gülgün Narinç; pandemi döneminde her türlü zor şarta rağmen öğrencilerin eğitim hakkından kesintisiz olarak faydalanabilmesi için büyük bir özveriyle çalışmalarını yürüten yöneticilere, öğretmenlere ve velilere de teşekkür etti.

"ODAK Okulları Olarak Öğrencilerimizin LGS Yerleştirme Sonuçlarıyla Gurur Duyuyoruz"
Editör: Yaz Dostum
27 Temmuz 2021 - 16:08 - Güncelleme: 27 Temmuz 2021 - 16:16

Başarılı bir geleceği hedefleyerek Silivri ODAK Okulları’nda öğrenim gören öğrenciler, 2021 Liselere Geçiş Sınavı (LGS) maratonunu başarıyla göğüsleyerek 64'lük merkezî yerleştirme oranı ile Türkiye’nin seçkin eğitim kurumlarına yerleşti. Eğitim camiasının koronavirüs salgını ile birlikte “uzaktan” ve “yüz yüze” belirsizlikleri arasında zor bir yılı geride bıraktığını belirten Genel Müdür Gülgün Narinç; olumsuz koşullara rağmen Silivri ODAK Okulları’nın motivasyon, verimli ders çalışma teknikleri ve düzenli çalışma olanakları açısından süreci etkin ve verimli şekilde yönettiğini ifade etti.
 
NARİNÇ: “PANDEMİ SÜRECİNDE ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YERİNE GETİRDİK”

Silivri ODAK Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) tercih-yerleştirme sonuçları ile alakalı şu açıklamayı yaptı:

“Eğitim camiası olarak çok zorlu bir yılı geride bıraktık. Alt sınıflarımızın uzaktan eğitim süreci, 8. sınıf öğrencilerimizin LGS maratonu; hem öğrencilerimizi hem de öğretmenlerimizi fazlasıyla zorladı. Ne mutlu bizlere ki ODAK Okulları olarak geldiğimiz noktada bu zorlu süreci en iyi şekilde değerlendirdiğimizi görüyoruz.

“ODAK OKULLARI YÖNETİCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİ OLARAK BÜYÜK GURUR İÇERİSİNDEYİZ”

LGS sınavı sonrası yapılan tercihlerin yerleştirme sonuçları dün itibariyle açıklandı. ODAK Okulları yöneticileri ve öğretmenleri olarak büyük gurur içerisindeyiz. %64'lük merkezî yerleştirme oranımızla Türkiye'nin çeşitli noktalarındaki nitelikli okullara yerleşen öğrencilerimiz mevcut.

“BAŞARILARIYLA BİZLERİ MUTLU EDEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYOR; İDARİ KADROMUZU, EĞİTİMCİLERİMİZİ VE VELİLERİMİZİ KUTLUYORUZ”

Bu mutluluğu bizlere yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyor; tüm yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Bu gurur hepimizin.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

İşte Silivri ODAK Okulları ile başarı hikayesi yazan genç isimler ve yerleştikleri okullar; 





YORUMLAR

  • 0 Yorum