AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının Bayram Mesaisi Yoğun Geçti

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, her bayram olduğu gibi bu bayram da yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları ile birlikte ilçe genelinde birçok ziyaret gerçekleştirerek halkla kucaklaştı. 

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığının Bayram Mesaisi Yoğun Geçti
Editör: Yaz Dostum
24 Temmuz 2021 - 20:40 - Güncelleme: 24 Temmuz 2021 - 20:55
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Kurban Bayramı boyunca ilçe genelindeki mahalleleri dolaşarak, esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Bayram boyunca Kavaklı, Değirmenköy, Selimpaşa, Çanta, Ortaköy ve Gümüşyaka mahallelerini ziyaret eden Başkan Bozoğlu’na AK Parti ve İBB Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, AK Partili Belediye Meclis Üyeleri Ömer Tekin ve Yasin Gören, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti.

DUR DURAK BİLMEDİLER

İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldırım ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Onur Yalçınkaya'nın katılımlarıyla, İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun ev sahipliğinde ilçe binasında düzenlenen bayramlaşma programı ile başlayan etkinlik akışına teşkilat mensupları ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İl Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları ile bir araya gelinerek bayramlaşıldı.

Parti binasında gerçekltirilen bayramlaşma programının ardından Kavaklı, Değirmenköy, Selimpaşa, Çanta, Ortaköy ve Gümüşyaka mahallelerini ekibi ile ziyaret eden Başkan Mutlu Bozoğlu, gittiği her yerde vatandaşların sıcak ve samimi ilgisiyle karşılandı. Silivrili hemşerileriyle pandemi etkisiyle yumruk tokuşturan, küçükten büyüğe herkesin bayramını kutlayan Bozoğlu; esnafların da bayramlarını kutlayarak kendilerine hayırlı işler, bol kazançlar diledi.

GENÇ ÇİFTİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Bayram boyunca sahada olan Başkan Mutlu Bozoğlu, teşkilat mensupları ile birlikte özel gün davetlerine icabet ederek vatandaşların mutluluklarına ortak olmaya da devam etti. Bozoğlu ve ekibi bu çerçevede partinin Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Karye Silivrince Kooperatifi Başkanı Sedef Arslan’ın kız kardeşinin düğün törenine katılım sağlayarak Seçil Arslan ve Gökhan Köseler çiftini hayatlarının bu en anlamlı gününde yalnız bırakmadı.

MİLLETVEKİLİ ŞATIROĞLU İLE BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Başkan Mutlu Bozoğlu ve ekibi, ilçemizde sık sık temaslarda bulunan Milletvekili Nevzat Şatıroğlu ile birlikte geçmiş dönem Gümüşyaka Belediye Başkanı Hüseyin Agu ve geçmiş dönem Çanta Belediye Başkanı Tahir Sert’i ziyaret ederek bayramlaştı.

Gümüşyaka Mahalle Başkanı Cafer Günay’ın yeğeni Ordu eşrafından vefat eden Anıl Günay’ın ailesine Milletvekili Nevzat Şatıroğlu’yla birlikte taziye ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette merhum için dualar edildi, acılı aileye başsağlığı ve sabır dileklerinde bulunuldu.




























 

YORUMLAR

  • 0 Yorum