Bozoğlu: "İtibar Suikastı Yapmaya Kalkışanlara Müsaade Etmedim, Etmeyeceğim!"

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yayınlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, gazeteciliği “tehdit, şantaj”, “kolay para kazanma” aracı olarak kullananları sert ifadelerle eleştirdi. “İtibar suikastı yapmaya kalkışan toplum huzur ve ahlâkını bozan bu düşünce ile hezeyan içinde olanlara müsaade etmedim, etmeyeceğim” diyerek uyarıda bulunan Bozoğlu; bu zor görevi güvenilirlik, teyit, adil olma, hakkaniyet gibi mesleğin temel ilkelerine bağlı bir şekilde yerine getiren basın mensuplarını ise tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Bozoğlu: "İtibar Suikastı Yapmaya Kalkışanlara Müsaade Etmedim, Etmeyeceğim!"
Editör: Yaz Dostum
24 Temmuz 2021 - 19:02 - Güncelleme: 24 Temmuz 2021 - 19:08
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Gazeteciliği toplumu bilgilendirme, aydınlatma ve haber verme mekanizmasından çıkarıp, kişisel çıkarları için kullananlara prim vermediğini ve vermeyeceğini vurgulayan Bozoğlu; hakikatten ayrılmayan, doğruluğu kendisine düstur edinen ve toplumun sesi olan basın emekçilerini ise kutlayarak başarı temennisinde bulundu. 

“PARAYI VERENİN DÜDÜĞÜNÜ ÇALAN ZİHNİYETİ KINIYORUM”

Başkan Bozoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Mesnetsiz bir şekilde maddiyatı kim daha fazla verirse onun istekleri doğrultusunda hiçbir emek harcamadan, araştırma yapmadan parayı verenin düdüğü çaldığı mantıkla gerek yalan haber üretip karalama kampanyası yaparak gerek çamur at izi kalsın mantığı ile algı oluşturmaya çalışarak gerekse hak etmediği maddiyatı sağlamak adına adeta yerel mafya mantığı ile haraç kesercesine tehdit ederek şahsımı ve teşkilatımı hedef alan yerel gazetecilik kimliğinin altında ahlaki değerleri hiçe sayarak mikserlik yapma çabasında olan ulusal basında ise Türkiye aleyhine haber yapılması toplumu yanlış yönlendirmesi için yurtdışı vakıf ve derneklerden FONlanan sözde basın mensubu diye geçinen mesleği lekeleyen, seviyesini düşüren zihniyeti şiddetle kınıyorum. İtibar suikastı yapmaya kalkışan toplum huzur ve ahlâkını bozan bu düşünce ile hezeyan içinde olanlara müsaade etmedim etmeyeceğim.

“TOPLUMU DOĞRU BİLGİ VE GÜVENİLİR HABERLE BULUŞTURAN BASIN MENSUPLARININ BAYRAMINI TEBRİK EDERİM”

Başta dürüst, tarafsız ve ilkeli haber anlayışı ile gece gündüz demeden mesleğini icra eden ve hakkını veren kıymetli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum