Başkan Koçer'den esnaflara teşekkür ziyareti

2022 yılının ilk ayında üçüncü dönem için üyelerden yetki alan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, gerçekleştirmiş olduğu ziyaret programları çerçevesinde esnafları dolaşarak kendisine göstermiş oldukları tevecühten dolayı teşekkür temenilerinde bulundu.

Başkan Koçer'den esnaflara teşekkür ziyareti
Editör: Yaz Dostum
17 Nisan 2022 - 16:17
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Seçimli Genel Kurul toplantısı 23 Ocak 2022 Pazar günü, Mega Saray Tesislerinde gerçekleştirildi. Tek liste ile yönetime talip olan Koçer, tüm üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

'Esnafımız can damarımızdır' diyerek yola çıkan Koçer, 3. dönemine girmesinde esnafların göstermiş olduğu teveccühe karşılık teşekkür etmek adına ziyaret programlarına start verdi. 

Esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Koçer, iyi dilek ve temennilerde bulunurken gittiği her yerde samimi ve sıcak bir şekilde karşılandı.

Koçer, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamalarında, “İlk günkü gibi esnafımızın yanındayız. Gerçekleştirmiş olduğumuz kongrede tüm esnaflarımıza yanımda oldukları için canı gönülden teşekkür ediyorum. Her birine hayılı işler bol kazançlar diliyorum." ifadelerinde bulundu.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum