Silivri'nin Oda ve Kooperatif Başkanları HÖH Partisi'nin İftar Programına Katıldı

Bulgaristan’da üyelerinin çoğunluğunu Türk ve Müslümanların oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Partisi Genel Başkanı Mustafa Karadayı, partisinin İstanbul İl Temsilciliği tarafından Avcılar'da düzenlenen iftar programına katıldı. Programda Silivri'deki oda ve kooperatif başkanları da yer aldı.

Silivri'nin Oda ve Kooperatif Başkanları HÖH Partisi'nin İftar Programına Katıldı
Editör: Yaz Dostum
17 Nisan 2022 - 16:26
Bulgaristan’da üyelerinin çoğunluğunu Türk ve Müslümanların oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Partisi İstanbul İl Temsilciliği tarafından Avcılar'da iftar programı düzenlendi.

Partinin Genel Başkanı Mustafa Karadayı'nın da yer aldığı programda Bulgaristan Milletvekillerinin yanı sıra Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı ve Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan da yer aldı.


HÖH Başkanı Mustafa Karadayı iftar öncesi yaptığı konuşmada, Ramazan ayının feyiz ve bereketinden bahsederek maneviyat yüklü böyle özel bir ayda birlikteliğin, hoşgörünün, sabrın, kardeşliğin ve dostluğun önemine değindi. "Bu ay bize inancın insanları ayıramayacağını, toplumun birleştiğinde daha güçlü olduğunu öğretiyor" diyen Karadayı, Ramazan ayının, merhametin büyük gücünü ortaya çıkardığını, insanları daha iyi ve daha sorumlu kıldığını vurguladı.



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum