Başkan Koçer'e, Çardak Güreşleri için özel davet

Çanakkale Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci ve Çardak Güreş Ağası Seyhan Arslan ile birlikte Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'i makamında ziyaret ederek bu yıl 288’incisi düzenlenecek olan Tarihi Çardak Güreşlerine davet ettiler.

Başkan Koçer'e, Çardak Güreşleri için özel davet
Editör: Yaz Dostum
23 Ağustos 2022 - 22:28
Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Çardak beldesinde bu yıl 288’incisi düzenlenecek olan Tarihi Çardak Güreşleri için hazırlıklar başladı. 26 Ağustos 2022 (Cuma Günü) gerçekleşecek olan mücadeleler öncesinde Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci ve Çardak Güreş Ağası Seyhan Arslan  ile birlikte Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer'i makamında ziyaret ettiler.

Güreşler hakkında bilgilendirmede bulunan Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, Türkiye’de tarihi en eski olan üç güreşten bir tanesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek Başkan Koçer'i karşılaşmalarda yanlarında görmek istediklerini belirtti.

Ziyaret sonunda kendilerine gösterilen yakında ilgiden dolayı teşekkür temennilerini ileten Koçer, çalışma programının uygunluğuna göre güreşlere katılabileceğini ve bundan büyük memnuniyet duyacağını belirtti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum