Başkan Koçer, fırtına mağduru esnaflar için seferber oldu

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, ilçemizde pazartesi gününden bu yana etkili olan şiddetli lodos ve yağış sebebiyle sahadan ayrılmıyor. Fırtınadan etkilenen bölgelerde incelemeler yapan Koçer; vatandaşları yalnız bırakmazken, işyerleri zarar gören esnafları da tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Başkan Koçer, fırtına mağduru esnaflar için seferber oldu
Editör: Yaz Dostum
30 Kasım 2021 - 17:35 - Güncelleme: 30 Kasım 2021 - 18:20
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri’de etkisini yoğun bir şekilde gösteren lodos ve yağış nedeniyle teyakkuza geçti. Riskli bölgelerde önlemlerin artırılması için ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmalar yürüten Koçer, fırtınadan etkilenen alanlarda incelemelerde bulundu. Vatandaşları yalnız bırakmayan Koçer, işyerleri zarar gören esnaflarla omuz omuza verdi.

“HER DURUMDA OLDUĞU GİBİ ESNAFIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yoğun fırtına ve yağışın ardından bölge esnafına ve tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Koçer, “Olumsuz hava şartları ülkemizin farklı noktalarında olduğu gibi Silivri’de de etkisini gösterdi. Şu anda en büyük tesellimiz can kaybımızın olmaması. Vatandaşlarımızın yanında, görevimizin başındayız. Tüm hemşerilerime bir kez daha geçmiş olsun diyor; esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.
Haber: Batuhan GÜÇLÜ









YORUMLAR

  • 0 Yorum