CHP, fırtına ve lodosun vurduğu esnafları yalnız bırakmadı

CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, meclis üyeleri ve yönetimi ile birlikte şiddetli yağış, lodos ve fırtınanın vurduğu Silivri Sanayi Sitesi ve Silivri Limanı’nda incelemelerde bulundu.

CHP, fırtına ve lodosun vurduğu esnafları yalnız bırakmadı
Editör: Yaz Dostum
30 Kasım 2021 - 19:29 - Güncelleme: 30 Kasım 2021 - 19:39
Silivri’de pazartesi gününden beri etkili olan şiddetli yağış, lodos ve fırtına, sanayi sitesi ve limanda hayatı felç etti. Kıyıya vuran dev dalgalar nedeniyle sahil yolu sular altında kaldı, limandaki tekneler zarar gördü. Sanayi Sitesinde dev kemer girişi devrilerek yolu kapattı, birçok işyerinin çatısı uçtu. Elektrik direkleri, ağaçlar ve panolar devrildi.

Vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması için tüm imkanlarıyla teyakkuzda olan CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, bugün CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri Süheyl Kırkıcı, Elif Yılmazer ve partililerle birlikte Silivri Sanayi Sitesi ve Silivri Limanı’nda incelemelerde bulundu.

Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan ve yönetimleri ile bir araya gelerek esnafın durumu hakkında bilgi alan CHP heyeti, akabinde işyerleri zarar gören esnafları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, her biriyle ayrı ayrı hemhal olarak isteklerini dinledi. 

CHP Silivri İlçe Başkanlığı, daha sonra Silivri Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Zafer Güler ve balıkçı esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Esen ve beraberindekiler, dev dalgaların neden olduğu zararı yakından inceledi. Esen, lodos nedeniyle alabora olan ve zarar gören tekneleri ve balıkçı barınağındaki yıkımı yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ













 

YORUMLAR

  • 0 Yorum