Başkan Koçer, sözünü tuttu: Makam kapısı söküldü!

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, 23 Ocak Pazar günü gerçekleşen seçimli olağan kongresinde söz verdiği üzere makam odası kapısını söktürdü. Koçer, “Biz zaten eli öpülesi esnaf ve sanatkarlarımızla aramıza hiçbir zaman bir mesafe koymamıştık. Kapı sadece sembolik bir araçtı. Bir dekordu. Kapımız hep açıktı. Şimdi tamamen açıldı” dedi.

Başkan Koçer, sözünü tuttu: Makam kapısı söküldü!
Editör: Yaz Dostum
28 Şubat 2022 - 18:20 - Güncelleme: 28 Şubat 2022 - 18:26
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, 23 Ocak Pazar günü Mega Saray’da tarihinde bir ilke imza atarak rakipsiz bir şekilde gerçekleştirdiği genel kurul toplantısında esnaf ve sanatkarlara verdiği sözü tutarak makam odasında bulunan kapıyı söktürdü.

“GÖNÜLDEN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Geçmişte olduğu gibi bugün de şeffaf yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceğini belirten Başkan Nuray Koçer, “Biz zaten eli öpülesi esnaf ve sanatkarlarımızla aramıza hiçbir zaman bir mesafe koymamıştık. Kapı sadece sembolik bir araçtı ve her zaman ardına kadar açıktı. Sadece bir dekordu. Kapımız hep açıktı. Şimdi tamamen açıldı. Biz gönüllere dokunmaya, gönüller yapmaya devam edeceğimizi göstermek maksadıyla sembolik olarak kapıyı söktük. En mühim makamın gönüllerdeki makam olduğunu bilerek, kimseyi ayırt etmeden hizmet etmeye daha büyük bir coşku ve heyecan ile çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haber : Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum