DSP'li Başkan Dertop, 100. Kez Kan Bağışında Bulundu

DSP Silivri İlçe Başkanı ve Parti Meclis Üyesi Hüseyin Dertop, 100. kez  yapmış olduğu kan bağışı esnasında Silivri sakinlerine ve tüm vatandaşlara çağrıda bulunarak sağlıklı her bireyin gönüllülük esasına dayalı kan bağışında bulunmasını istedi. 

DSP'li Başkan Dertop, 100. Kez Kan Bağışında Bulundu
Editör: Yaz Dostum
28 Şubat 2022 - 19:34 - Güncelleme: 28 Şubat 2022 - 19:38
DSP Silivri İlçe Başkanı ve Parti Meclis Üyesi aynı zamanda atletizm koşucusu Hüseyin Dertop, Türk Kızılay’a düzenli olarak yaptığı kan bağışıyla hastalara umut, çevresine örnek olmaya devam ediyor. Dertop düzenli olarak yaptığı bağışlar çerçevesinde son olarak Çapa Kızılay Kan Merkezi’ne gelerek 100’ncü kez kan verdi.

Örnek bir davranış göstererek kan bağışında bulunan Başkan Dertop, kan bağışının her sağlıklı kişi için bir insanlık vazifesi olduğunu söyledi. Ayrıca kanın sürekli bir ihtiyaç olduğunun da altını çizen Dertop, “Kim olduğu benim için hiç önemli değil; bir cana, bir hayata dokunabildiysem kendimi çok mutlu hissedeceğim. Şifa olsun kan dostuma..." dedi.

Öte yandan ömrü yettiğince kan vermeye devam edeceğini belirten Hüseyin Dertop, vatandaşları düzenli kan bağışında bulunmaya davet etti.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 






 

YORUMLAR

  • 0 Yorum