Başkan Yılmaz'dan Bulgaristan'da kendisini temsil eden Esnaf Başkanlarına teşekkür

Başkan Volkan Yılmaz, hayırseverlerin destekleri ile Silivri Belediyesi tarafından kurulan gönül sofralarını Bulgaristan'a taşıyan Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Başkan Yılmaz'dan Bulgaristan'da kendisini temsil eden Esnaf Başkanlarına teşekkür
Editör: Yaz Dostum
06 Mayıs 2022 - 13:52 - Güncelleme: 06 Mayıs 2022 - 13:58
Türkiye'de yaşayan çifte vatandaşlık sahiplerinden biri olan Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, On Bir Ayın Sultanı Ramazan ayının son haftasını komşu ülkemiz Bulgaristan'da geçirmişti. Hayırseverlerin destekleri ile Silivri Belediyesi'nin rahmet ayı boyunca düzenlediği gönül sofralarını Bulgaristan'daki Müslüman vatandaşlara ulaştıran Çalışkan, ülkemizi ve ilçemizi başarılı bir şekilde temsil etmişti. Bulgaristan programı sırasında Çalışkan’a Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ve Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı da eşlik etmişti.

Başkan Volkan Yılmaz, kendilerini sınır komşumuz Bulgaristan’da temsil eden Ercan Çalışkan, Nuray Koçer ve Recep Akıncı’yı ayrı ayrı ziyaret etti.

Bulgaristan’daki milletvekillerinin, belediye başkanlarının ve soydaşlarımızın selamlarını ileten Esnaf Başkanları, Başkan Yılmaz ile gerçekleştirilen iftar programlarıyla ilgili hasbihal ettiler. Soydaşlarımızın samimi ilgi ve alakasından büyük memnuniyet duyan Yılmaz, Esnaf Başkanlarına özverili çabaları ve emekleri için teşekkür etti.  

Haber : Batuhan GÜÇLÜ









 

YORUMLAR

  • 0 Yorum