Trabzonspor'un Yenikapı'daki Şampiyonluk Kutlamaları İçin Silivri'den Otobüs Kaldırılacak

Spor Toto Süper Lig'de 38 yıl sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'un özel tekno kutlamaları 8 Mayıs'ta İstanbul Yenikapı'da sürecek. Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği ve şehir merkezinin adeta dev bir diskoya dönüştürüldüğü kutlamalarda ortaya çıkan görüntüler dünyayı hayran bırakmıştı. İstanbul'daki etkinlikte birçok sanatçı da sahne alacak. Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Silivri Trabzon ve Trabzonsporlular Derneği, Yenikapı'daki kutlamalara katılmak isteyenler için ilçeden otobüs kaldıracaklarını duyurdu.

Trabzonspor'un Yenikapı'daki Şampiyonluk Kutlamaları İçin Silivri'den Otobüs Kaldırılacak
Editör: Yaz Dostum
06 Mayıs 2022 - 13:31 - Güncelleme: 06 Mayıs 2022 - 14:14
Trabzonspor taraftarları şampiyonluk kutlamalarına devam ediyor. 30 Nisan'da Antalyaspor ile sahasında 2-2 berabere kalarak bitime 3 hafta kala zaferini ilan eden bordo-mavililerin o gece yaşadığı coşku olay yaratmıştı. Avrupa'nın en büyük müzik festivali Tomorrowland'ı gölgede bırakan organizasyonda taraftarların telefon ışıklarını yakarak yaptığı şov, sosyal medyada 2 milyar görüntülenmeyi geçerken tüm dünyada da gündem olmuş ve önemli haber kanalları videoyu "İnanılmaz" olarak yorumlamıştı.



Ancak Trabzonspor taraftarları için henüz sezon bitmedi ve kutlamalar devam ediyor. Trabzon'daki şölene 100 bini aşkın kişi katılırken 8 Mayıs Pazar günü İstanbul Yenikapı Etkinlik Alanı'nda daha büyük bir kutlama için hazırlık yapıldı.

GECE BİTMEYECEK

Gurbetçi Gençler taraftar grubu ile Trabzon Dernekler Federasyonu ve bünyesindeki sivil toplum kuruluşlarının ortaklaşa düzenleyeceği organizasyonda yurt içi ve yurt dışındaki taraftarların katılımı ile yeni bir rekor kırılması ve benzeri görülmemiş bir şölenin daha yaşanması hedefleniyor. 



Saat 15.00'te başlayacak kutlamada yerel ve ulusal sanatçıların sahne alacağı öğrenildi. Gecede ayrıca lazer, meşale ve havai fişek gösterileri yapılacak.

KUTLAMAYA SİLİVRİ'DEN KATILACAKLAR İSİM YAZDIRACAK

Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Silivri Trabzon ve Trabzonsporlular Derneği, Yenikapı'daki kutlamalara katılmak isteyenler için ilçeden otobüs kaldıracaklarını resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Söz konusu bildiri şu şekilde oldu;

"Değerli taraflarlarımıza duyurulur! Pazar günü yapılacak olan Yenikapı'daki sampiyonluk kutlamaları için Silivri'den otobüs kaldırılacaktır. Kutlamaya katılmak isteyen taraflarlarımızın bizlere ulaşıp isim yazdırlamaları rica olunur."

YORUMLAR

  • 0 Yorum