Başkan Yılmaz'ın hedefinde CHP İlçe Başkanı vardı

Bugün yapılan Aralık ayı meclis toplantısında Başkan Volkan Yılmaz, “CHP’nin İlçe Başkanının bizim Büyükşehir Belediyesi’nden çok uzun zamandır sürükleye sürükleye getirdiklerimizi sanki bir gecede istihare uykusuna yatmış rüyasında görmüş sabah da Büyükşehir Belediyesi yapmış gibi bu kadar basit lanse etmesini üzülerek takip ediyorum” dedi.

Başkan Yılmaz'ın hedefinde CHP İlçe Başkanı vardı
Editör: Yaz Dostum
07 Aralık 2020 - 14:57 - Güncelleme: 07 Aralık 2020 - 15:09
Bu sabah gerçekleştirilen Aralık ayı meclis toplantısında CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Süheyl Kırkıcı, İBB tarafından Silivri’ye yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar üzerine bilgi verdi. Bunun üzerine konuşan Başkan Volkan Yılmaz, eleştiri oklarını CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen'e yöneltti. İBB hizmetlerini Silivri’ye kendilerinin sürükleye sürükleye getirdiklerini vurgulayan Yılmaz, “Tabi ki siyaset yapacağız ama CHP’nin İlçe Başkanının bizim Büyükşehir Belediyesi’nden çok uzun zamandır sürükleye sürükleye getirdiklerimizi sanki bir gecede istihare uykusuna yatmış rüyasında görmüş sabah da Büyükşehir Belediyesi yapmış gibi bu kadar basit lanse etmesini üzülerek takip ediyorum” ifadelerini kullandı.

“İBB İLE SİYASİ MÜLAHAZALARDAN UZAK HAREKET EDİYORUZ”

Yılmaz, konuya ilişkin şöyle konuştu: “Ağır aksakta gitse 2 seçim yaşanması, salgın, ekonomik koşullar, büyük bir yapıyı devralmanın yarattığı organizasyonluk halini yok saymadan, gecikmeli de olsa Büyükşehir Belediyesi’nin Silivri’de yapması gereken hizmetleri hatırlatarak, işbirliği içinde, siyasi mülahazalardan uzak hareket ediyoruz.

“İBB’YE ENGEL OLSAYDIM BUGÜN O 2 KREŞ OLMAYACAKTI”

Ben İBB’nin çalışmasına, Silivri’ye hizmet etmesine engel olma mantığıyla hareket etseydim Ekrem bey kreş açılışlarından 2 tanesini eksik yapacaktı. İBB’nin burada 1 metrekare yeri yokken meclisteki bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum hep birlikte el kaldırıldı ve 5 adet hiçbir belediyenin yapmadığı kadar fazla yeri İBB’ye tahsis ettik. Engelli kardeşlerimiz için de açık çek sunduk İBB’ye, engelli koordinasyon merkezi yapılması için arazileri önüne serdim, tahsis yapabileceğimizi ifade ettik.

“CHP İLÇE BAŞKANINI ÜZÜLEREK TAKİP EDİYORUM”

Tabi ki siyaset yapacağız ama CHP’nin İlçe Başkanının bizim Büyükşehir Belediyesi’nden çok uzun zamandır sürükleye sürükleye getirdiklerimizi sanki bir gecede istihare uykusuna yatmış rüyasında görmüş sabah da Büyükşehir Belediyesi yapmış gibi bu kadar basit lanse etmesini üzülerek takip ediyorum. Müjdat Gürsu Tesisleri ile ilgili biz Spor Bakanımızla görüştüğümüzde İBB’deki çoğunluğumuza da dayanarak İBB’den Silivri Belediyesi’ne tahsis alabilirdik. Biz bunu yapmadık. Ekrem beyle görüştüm. Ekrem bey bana, “Spor Bakanımıza selam söyleyin, uygun görürlerse ben yapmak istiyorum” dedi. Bunun siyasi bir getirisi düşünülmeden, “Sporun siyaseti olmaz, buyursunlar İBB stadı yapsınlar” denildi. Sırf siyaset yapmak adına basın toplantısından başka bir şey yapmayan arkadaşların bunun üzerine böyle irite ederek gidip -sen yaptın, ben yaptım, o yaptı- kavgasıyla bunları açıklama yarışına girmelerini yadırgıyorum.”


KIRKICI: SİLİVRİ BELEDİYESİ'NE KATKI SUNDUĞUMUZU SİZ DE GÖRÜYORSUNUZ

CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Süheyl Kırkıcı, Başkan Yılmaz'ın ifadelerine sessiz kalmadı. Kırkıcı, "Bizim İBB ile kurduğumuz temasların Silivri Belediyesi’nin çalışmalarına katkısı olduğunu görüyorsunuzdur. Bizim amacımız rol çalmak veya herhangi bir şeyin önünü kesmek değil" diye konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum