Başkan Yılmaz, Meclis Üyeleriyle Birlikte Kale Parkı İnceledi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, AK Parti ve MHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte bakım ve yenileme çalışmaları neredeyse bitmek üzere olan Kale Park Sosyal Tesislerini dolaştı.

Başkan Yılmaz, Meclis Üyeleriyle Birlikte Kale Parkı İnceledi
Editör: Yaz Dostum
14 Ağustos 2020 - 18:27
Silivri Başkanı Volkan Yılmaz bugün AK Parti ve MHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ile birlikteydi. Bakım ve yenileme çalışmaları neredeyse tamamlanan Kale Park Sosyal Tesislerinde siyasi dostlarını konuk eden Başkan Yılmaz, belediye ekiplerinin uzun uğraşları ile yürüttüğü çalışmaların son halini birlikte incelediler.



Yapılan çalışmalar hakkında AK Parti ve MHP Silivri Belediye Meclis Üyelerine bilgiler veren Başkan Yılmaz, konuyla ilgili ilgili yapmış olduğu açıklamalarında Kale Park Sosyal Tesislerinin yeni görünümüyle vatandaşlara daha kaliteli ve güzel bir şekilde hizmet vereceğini belirterek, yakın bir zamanda tesisin açılışını da gerçekleştirmek üzere olduklarının müjdesini aktardı.



İncelemer sırasında MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın’da yer aldı.



Kale Park Sosyal Tesislerinde yürütülen çalışmalar ise şöyle;

Manzarası ve tarihi dokusuyla Silivri’nin en değerli yerlerinden biri olan Kale Park Sosyal Tesisleri’nin yeni dönem işletmesi Silivri Belediyesi tarafından yapılacak. Başkan Yılmaz’ın talimatı ile tesiste ilk olarak zemin iyileştirme çalışmaları yapıldı. Restoran, açık hava müze alanları ve mevcut sahne bölümlerinde yenileme çalışmaları başlatıldı. Yepyeni bir görünüme kavuşacak olan tesiste; güvenlik görevlisi de bulundurulacak. Yeşillendirme, ağaçlarda budama, boyama ve aydınlatma çalışmalarından sonra tesis kısa süre içerisinde tüm vatandaşların hizmetine açılacak.

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum