Başkan Yılmaz: "Silivri'de Yaşanan Tek Mevsim Var, O Da Hoşgörü Mevsimi"

Silivri Ordulular Derneği’nin düzenlediği kahvaltı programında birlik ve beraberlik mesajları veren Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Hepimiz Türkiye’nin farklı coğrafyalarından Silivri’ye gelip yurt edinmişiz. Ne mutlu ki Silivri’de yaşanan tek mevsim var, o da hoşgörü iklimi. Bu topraklarda kimseyi ötelemeden, kardeşçesine, Silivrililik ruhu etrafında toplanmış büyük bir aileyiz” dedi.

Başkan Yılmaz: "Silivri'de Yaşanan Tek Mevsim Var, O Da Hoşgörü Mevsimi"
Editör: Yaz Dostum
07 Kasım 2021 - 17:57 - Güncelleme: 07 Kasım 2021 - 19:42
Silivri Ordulular Derneği'nin düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantısına Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ordu'nun Gülyalı Belediye Başkanı CHP'li Ulaş Tepe, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Refik Bek, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Yasin Gören ve Mustafa Çolakoğlu, CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Erdim, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi’nin Kurum Müdürü Osman Akgül, Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru ile diğer yöre dernekleri temsilcileri ve davetliler katıldı.

GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANI CHP'Lİ ULAŞ TEPE’DEN BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Dernek Başkanı Salih Akyar’ın ardından Ordu'nun Gülyalı Belediye Başkanı CHP’li Ulaş Tepe bir konuşma gerçekleştirerek birlik ve beraberliğin öneminin altını çizdi. Tepe, “Bu birliğimizin, dirliğimizin hep devam etmesini diliyorum. Önemli olan bugün burada beraber olabilmek, aynı çayı yudumlayabilmek, aynı katığı hep beraber yiyebilmek. Bölünürsek yok oluruz ama bölüşürsek hepimiz tok oluruz” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: BİRLİĞİ, BERABERLİĞİ, DİRLİĞİ KAYBETMEDEN YOLUMUZA EMİN ADIMLARLA YÜRÜMELİYİZ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz da milli birlik ve beraberliğin önemi üzerinde durdu. Yılmaz, “Hepimiz Türkiye’nin farklı coğrafyalarından Silivri’ye gelip yurt edinmişiz. Ne mutlu ki Silivri’de yaşanan tek mevsim var, o da hoşgörü iklimi. Bu topraklarda kimseyi ötelemeden, kardeşçesine, Silivrililik ruhu etrafında toplanmış büyük bir aileyiz. Onun için bu salonu varlıklarıyla şereflendiren Ordulu hemşerilerimle olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bugün Salih Başkanın daveti üzerine birçok farklı renk bir arada olabiliyorsak devletiyle milletiyle bölünmez bir bütün olan Türkiye Cumhuriyeti için hep ortak paydalarımızı çoğaltıp, sivri uçlarımızı törpüleyerek bir arada olmalıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu cumhuriyet ebed müddet olmak ülküsüyle büyük hedeflere doğru ilerlemek durumunda. Biz tabi ki siyaset yapacağız. İktidar mücadeleleri de olacak her ülkede olduğu gibi ama ülkemizin birliğine, dirliğine bir saldırı olduğunda biz o ortak paydanın altında el ele, omuz omuza, gönül gönüle bir arada olmak durumundayız” şeklinde konuştu.

KAYMAKAM TOĞAN: SİLİVRİ’NİN GELECEĞİ İÇİN BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan yaptığı konuşmada, “Silivri’miz bereketli bir coğrafya. Geçmişte de yoğun göçler almış. Her yöremizden insanlarımız var ama artık hepimiz Silivriliyiz. Köklerimiz başka yerden gelebilir, memleketlerimiz farklı olabilir, oralarla bağlantımız hep olacak çünkü sıla başka bir şey ama doyduğumuz yer Silivri’nin geleceği için de hep beraber çalışmamız ve yorulmamız gerekiyor” dedi ve bu minvalde birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olduğu için Dernek Başkanı Salih Akyar ve yönetimine teşekkür etti.

Program, günün anısına çekilen fotoğraflarla sona erdi.

Haber : Hazal BAŞARAN



 










 

YORUMLAR

  • 0 Yorum