Bekirli'nin yol şikayetini Sami Barlas gündeme taşıdı

Silivri Belediye Meclisi'nin Ocak Ayı Meclis Toplantısının bugün gerçekleştirilen 2. Birleşiminde AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, Bekirli Mahallesi’nin döküm sahasından kaynaklı bozulan yollarını gündeme taşıdı.  “Büyükşehir’in, İSTAÇ’ın görevini yerine getirmesi elzem oldu” diyen Barlas, “Gerekirse UKOME’den karar çıkartalım. Güzergahları belirleyelim. Yollardaki gerekli kontrolleri yaptıralım. Hakikaten yollardaki manzara şu anda çok kötü” şeklinde konuştu.

Bekirli'nin yol şikayetini Sami Barlas gündeme taşıdı
Editör: Yaz Dostum
06 Ocak 2022 - 12:57 - Güncelleme: 06 Ocak 2022 - 13:03
Silivri Belediye Meclisi'nin Ocak Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşimi, bugün 10.30'da Volkan Yılmaz Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, ivedilikle çözüme kavuşturulması amacıyla Bekirli Mahallesi’nin yol şikayeti hakkında bilgilendirmede bulundu.

“MUHTAR, DÖKÜM SAHASININ BOZDUĞU YOLLARIN İYİLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDİYOR”

Barlas, konuyla ilgili şunları söyledi:

“Geçen Çatalca’da yaptığımız toplantıda muhtarlarımızın ortak bir şikayeti vardı. Özellikle Bekirli mahalle muhtarımız bu döküm sahasından kaynaklı yolların bozulmasıyla alakalı destek bekliyor.

“GEREKİRSE UKOME’DEN KARAR ÇIKARTALIM”

Büyükşehir’in, İSTAÇ’ın görevini yerine getirmesi elzem oldu. Gerekirse UKOME’den karar çıkartalım. Güzergahları belirleyelim. Yollardaki gerekli kontrolleri yaptıralım. Ciddi bir problem oluştu. Hakikaten yollardaki manzara şu anda çok kötü.

“ACİL MÜDAHALE EDİLMESİ GEREKEN YERLER VAR”

Bir de oradaki döküm sahasından elde edilecek toplam gelirim %5’inin ilçe belediyesine verilmesiyle alakalı süreç de işlemeli. Yolların yapılması noktasında acil müdahale edilmesi gereken yerler var. Ciddi problemler olduğunu bildirmek istedim.”
Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum