Belediyeye Soyunma Odalı, Duşlu Ek Hizmet Binası ve 300 Araçlık Otopark

Başkan Volkan Yılmaz, Silivri Belediye Meclisi'nin Eylül Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminde iki ek hizmet binası ve bir otopark müjdesinde bulundu. Belediyenin arka kısmındaki arazide bir ek hizmet binası ve otopark inşaatına başladıklarını söyleyen Yılmaz, “Burada hedefimiz 300 araçlık otopark, 2500 metrekarelik zeminde belediyemize ait ticari alan oluşturmak” dedi ve ekledi: “Şu an konteynırlarda ve prefabrik binalarda hizmet eden bütün müdürlüklerimizi (Temizlik Hizmetleri, Fen İşleri, Pak Bahçeler, Çevre Müdürlüğü gibi) modern, kullanışlı, soyunma odaları, duşları, kafeteryası olan ek hizmet binamıza taşıyacağız.”

Belediyeye Soyunma Odalı, Duşlu Ek Hizmet Binası ve 300 Araçlık Otopark
Editör: Yaz Dostum
10 Eylül 2021 - 14:53 - Güncelleme: 10 Eylül 2021 - 15:06
Başkan Volkan Yılmaz, konuyla ilgili şunları söyledi:

“BELEDİYEMİZİN ARKA KISMINDAKİ ARAZİDE EK HİZMET BİNASI VE OTOPARK İNŞAATINA BAŞLADIK”

Belediyemizin arka kısmındaki alanda bir ek hizmet binası ve otopark inşaatına başladık. Hafriyatını alıyoruz. Çevresinde dört yüksek bina olduğu için herhangi bir kayma, göçme olmasın diye fore kazıkları çaktık. Buradaki hedefimiz 300 araçlık otopark, 2500 metrekarelik zeminde belediyemize ait ticari alan oluşturmak. (Proje görselini göstererek) Eksi 1 otopark, zemin, ticari alan; 1 ve 2. katlar yine otopark, onun üzerinde de yaklaşık 4 bin metrekareye tekabül eden bir ek hizmet binasını Silivri’ye kazandırmış olacağız. Cumhuriyet Bayramımıza yetişirse 29 Ekim’de temelini atıp, önümüzdeki yıl bu zamanlarda bitirmeyi hedefliyoruz.

“KONTEYNIRLARDA VE PREFABRİK BİNALARDA HİZMET VEREN MÜDÜRLÜKLERİMİZ, MODERN VE KULLANIŞLI EK HİZMET BİNASI ÇATISI ALTINDA OLACAK”

Şu an konteynırlarda ve prefabrik binalarda hizmet eden bütün müdürlüklerimizi (Temizlik Hizmetleri, Fen İşleri, Pak Bahçeler, Çevre Müdürlüğü gibi) modern, kullanışlı, soyunma odaları, duşları, kafeteryası olan ek hizmet binamıza taşıyacağız. Hafriyatına başladık inşallah iki ek hizmet binası, bir otopark temelini Silivri Belediyesi olarak atmış oluruz. Silivri Belediyesi ne yapıyor diye merak eden arkadaşların inşallah merakını gidermişizdir.

“ATÖLYELERİMİZ, KADEMELERİMİZ VE ARŞİV ALANLARIMIZ İÇİN 6 BİN METREKARELİK KAPALI ALAN OLUŞTURACAĞIZ”

(Proje görselini göstererek) Kum yığınları olan bir arazimizde de atölyelerimiz, kademelerimiz ve arşiv alanlarımız için 6 bin metrekare kapalı alanlı bir bina inşa edeceğiz. Projesi bitti. Çok kısa zamanda bunun da yapımına başlayacağız. Bu vesile ile Silivri’ye yapacağımız yatırımların şimdiden hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

PROJE GÖRSELİ




BELEDİYENİN ARKASINDAKİ ARAZİDE İNŞAATINA BAŞLANAN BİR EK HİZMET BİNASI VE OTOPARK PROJESİNDEN GÖRÜNTÜ



Haber : Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum