Silivri'de Tatlı Krizlerine Çözümün Adresi: Hancılar Baklava!

Bölgemizin yeni lezzet adreslerinden biri olan Hancılar Baklava; Dream of Silivri mevkiindeki Yeni Mahalle, Mustafa Canbaz Sokak, C Blok, No:22 adresinde tatlı severleri, baklava başta olmak üzere birbirinden lezzetli geleneksel tatlılar ile buluşturmaya devam ediyor. Fıstık cenneti Gaziantep’ten gelen benzersiz tatların damaklarınıza sunulduğu mekanda; Fıstıklı, Cevizli, Muska, Havuç Dilimi, Sade, Kuru, Tereyağlı, Diyet ve Meşhur Soğuk Baklava ile Tel Kadayıflı Billuriye ve Fıstıklı Sarma çeşitlerini dilerseniz hem yerinde yiyebilir hem de özel kutularda paket yaptırabilirsiniz.

Silivri'de Tatlı Krizlerine Çözümün Adresi: Hancılar Baklava!
Editör: Yaz Dostum
09 Eylül 2021 - 19:52 - Güncelleme: 27 Eylül 2021 - 18:15
Ata yadigarı mesleği yaşatmak amacıyla genç işadamı Burak Hancı tarafından Dream of Silivri mevkiindeki Yeni Mahalle, Mustafa Canbaz Sokak, C Blok, No:22 adresinde açılan Hancılar Baklava; bölgemizin en iddialı baklavacıları arasında yer alıyor.



ZENGİN MENÜSÜ VE EŞSİZ TATLARI İLE GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

Usta ellerde incecik açılmış Fıstıklı, Cevizli, Muska, Havuç Dilimi, Sade, Kuru, Tereyağlı ve Diyet Baklava; Tel Kadayıflı Billuriye ile Fıstıklı Sarma çeşitleri mekanın öne çıkan lezzetlerinden…

Farklı tatlar denemek isteyenler için mekanın menüsünde bu yıla damgasını vuran bol çikolatalı, antep fıstıklı, sütlü Soğuk Baklava seçeneği de var. Menüde sizleri kıvamı ve özel rahiyası ile fark yaratan Maraş Dondurması da bekliyor. Başlı başına bir lezzet kaynağı olan dondurmayı dilerseniz şerbetli tatlıların yanında ferahlık sunacak bir lezzet olarak da tercih edebilirsiniz. Üstelik dilerseniz tüm bu lezzetleri doğrudan adresinize de sipariş verebilirsiniz.




LEZZETLER KAPINIZA GELSİN

Hancılar Baklava, kısa zamanda Silivri’nin tatlı krizi çözüm merkezi olmuş durumda. Paket servis için 0544 447 75 99'u aramanız yeterli. Mekanın eşsiz lezzetleri için Yemek Sepeti üzerinden de sipariş verebilirsiniz. Bayram, özel gün, kutlamaların vazgeçilmez tatlısı olan baklavayı önceden bildirmek kaydıyla tepsi ile sipariş edebilirsiniz. Hancılar Baklava, tepsi fiyatları ile de yüzünüzü güldürecek.

Tercihiniz hangi tatlı çeşidi olursa olsun, kesinlikle makul fiyat etiketleriyle yoğun bir lezzet ve tazelik vaat eden Hancılar Baklava; haftanın her günü 11.00 - 00.00 saatleri arasında hizmetinizde…



Adres ve Telefon Bilgileri


Yeni Mahalle (Dream of Silivri mevkii), Mustafa Canbaz Sokak, C Blok, No:22 Silivri / İstanbul

0541 457 34 25.

Tanıtım Haber : Batuhan GÜÇLÜ












 

YORUMLAR

  • 0 Yorum