Beyatlı; "Halkımızın Teveccühünü Görüyoruz"

Bugün yapılan 1. Olağan Kongre'de konuşan Gelecek Partisi Silivri kurucu İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, “Bu süreç içinde pandemiye rağmen halkımıza partimizin vizyonunu ve misyonunu anlatmaya çalıştık. Esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirdik, insanlarımıza parti programımız dahil çok şeyler anlattık. İnsanlar başlangıçta tereddüt içinde olsa da daha sonra teveccühlerini sunup bize gerçekten çok ilgi gösterdiler. Bu kongremizden sonra daha büyük ilgi göreceğimize eminim” dedi.

Beyatlı; "Halkımızın Teveccühünü Görüyoruz"
Editör: Yaz Dostum
05 Temmuz 2020 - 18:49 - Güncelleme: 06 Temmuz 2020 - 16:46
 
Gelecek Partisi’nin Silivri İlçe Başkanlığı, 1. Olağan Kongresi’ni 5 Temmuz Pazar, bugün, Yeni Mahalle, Müjdat Gürsu Caddesi’ndeki Çağrı Pastanesi’nde saat 11.00’da gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen seçim sonucunda Silivri kurucu İlçe Başkanı Dr. Ümit Beyatlı, yeniden ilçe başkanı seçildi.

“SALGINA RAĞMEN PARTİMİZİ HALKIMIZA ANLATTIK”

Kongrede bir konuşma gerçekleştiren Ümit Beyatlı, şunları söyledi:
“Bildiğiniz gibi bundan 3 ay önce bize bir görev tevdi edildi. Kurucu İlçe Başkanı olarak Silivri’ye atandım. O günden itibaren hızlı bir şekilde teşkilatlanmaya başladık. Allah’a şükür bugünlere geldik. Parti olarak vizyonumuzu ve misyonumuzu halkımıza anlatmamız gerekiyor. Bu süreç içinde pandemiye rağmen bunu yapmaya çalıştık. Esnaf ziyaretleri, ev ziyaretleri gerçekleştirdik ve bu süreçte insanlarımıza parti programımız dahil çok şeyler anlattık.

“BAŞLANGIÇTA TEREDDÜTLER OLSA DA VATANDAŞTAN BÜYÜK BİR İLGİ GÖRÜYORUZ”
 
İnsanlar başlangıçta tereddüt içinde olsa da daha sonra teveccühlerini sunup bize gerçekten çok ilgi gösterdiler. Bu kongremizden sonra daha büyük ilgi göreceğimize eminim. Bu kongrenin hepimize, memleketimize, Silivri’mize hayırlı olmasını dilerim.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum